NÅ DINE MÅL MED TRÆNINGSSTUDIET

Personlig træning og fitness til både dig og en ven.

Det siger vores kunder

  • “For mig har forløbet hos dig gjort at jeg har kunne nå det mål jeg havde sat mig selv. At tabe mig og komme i mærkbar bedre form. Jeg er rigtig glad for resultatet – når jeg ser mig selv i spejlet? Der er en kæmpe mærkbar forskel. Jeg er “lettere”, i bedre form og “gladere” for min krop nu. Jeg vil til en hver tid anbefale andre, et forløb hos dig. (Har jeg allerede gjort)”
    Louise, fra fødsel til fit - 26 kg. lettere
  • Rikke viste sig at være et yderst motiverende, inspirerende og humør-smittende menneske at være omkring. Jeg var fra første møde tryg ved hende og hendes kompetence, og hun havde en helt særlig evne til at møde mig i øjenhøjde og med lydhørhed. Dette resulterede også i en dybere snak omkring muligheder, ønsker og håb – ting som jeg ikke selv havde turde at definere, eller overhovedet at overveje
    "Sofie" - Inspirerende, stærk og glad
  • Rasmus kom med et mål om at få mere energi, tabe lidt overflødige kilo og få struktur på sin træning. Efter 16 uger tog vi en ny måling, 10 kg. smidt, energien er skyhøj, livsglæden tilbage og et helt nyt menneske har set dagens lys. Rasmus har sendt 2 af sine venner på samme kurs, de er nu i gang med deres rejse.
    Rasmus, 28 - Selvstændig

Det siger vores klienter

HOS TRÆNINGSSTUDIET FÅR DU MERE

Udover personlig træning, indeholder et forløb hos os også online madlavningskursus. Vi ved at det er mere effektivt at træne med en ven, end at træne hver for sig. Vi giver dig derfor muligheden for at dele dit forløb med en partner, uden merpris! Dette gør vi for at give dig de bedste forudsætninger for at nå dine mål. Kombinationen af struktur, viden, uddannelse og vedholdenhed er det der rykker dig. Lad os tage ansvaret og hjælpe dig med at opnå din drømmekrop.

DIN VEJ TIL DRØMMEKROPPEN

MØD VORES TRÆNERE

Kasper Lykke

Kasper

Jeg tager altid udgangspunkt i den enkelte, så vi sammen kan finde den mest realistiske og holdbare plan, der passer til dig.

Jeg er rigtig god til:

Opbygning af muskelmasse

Vægttab

Øg mobilitet

39DB8288-F22F-473D-9C72-73D68C8582A1

Victoria

Jeg brænder for at hjælpe andre med at genvinde selvsikkerhed i egen krop, at nå de mål man har og at rykke mine klienter mod deres mål. Alle - og jeg mener ALLE, har mulighed for at nå de mål de gerne vil.

Jeg er rigtig god til:

Opbygning af muskelmasse

Vægttab

Styrke

BOOK DIN GRATIS STRATEGISAMTALE

 
[gravityform id="4" title="true" description="true"]