OM TRÆNINGSSTUDIET

Vi har den rette træner til dig – udfyld
formularen og vi kontakter dig!

  PERSONLIG TRÆNING SKRÆDDERSYET TIL DIG

  En personlig træner kan være mange forskellige ting. Hos os har vi 19 personlig trænere, som hver især har deres fokusområde. Nogle har med vægttab, andre med styrkeopbygning, nogle med smerter og nogle med større indsigt i det mentale. Med en personlig træner hos os, er du sikret et godt menneske, for det bliver de ansat ud fra. Naturligvis går vi højt op i uddannelse, men personligheden bag mennesket, er det allervigtigste når vi ansætter en personlig træner.

  Som personlig træner hos os, har man selv ansvaret for egen forretning. Det betyder for dig som klient, at du får en personlig træner, som går højt op i dig og din problemstilling. De skal hjælpe dig med at nå dit mål og det er deres vigtigste opgave. Du og dine mål, er første og største fokus.

  PERSONLIG TRÆNING SKRÆDDERSYET TIL DIG

  En personlig træner hos os, har sparringspartnere i hinanden. I huset har vi kandidater i idræt, vanecoaches, fysioterapeuter, fysioterapeutstuderende, osteopat, psykolog, kostvejledere, massør, pædagog, lærer og undervisere på fitnessinstruktør og personlig træner uddannelser samt en overspisningscoach.

  Som personlig træner hos os, er det vigtigt at være nysgerrig og åben. Vores klienter skal have en følelse af, at være ”kommet hjem”, når de kommer hos os. Vi går højt op i, at atmosfæren er god og tryg. Vi er et personlig træningscenter. Det betyder i praksis at vi har plads omkring os i centret, da der ikke er en hel masse medlemmer som optager udstyr.