GRATIS STRATEGISAMTALE
FIND UD AF HVAD DU KAN OPNÅ

GRATIS STRATEGISAMTALE
FIND UD AF HVAD DU KAN OPNÅ

Tobias BaiCEO, ejer, personlig træner & holdinstruktør

Jeg er deltidsfar, 43 år gammel, ejer og driver Træningsstudiet.
Jeg har 24 års erfaring i branchen lige fra, fitnessinstruktør, holdinstruktør, centerleder og personlig træner. Derudover er jeg tidligere fitness atlet med 2 guldmedaljer, 2 bronze og en enkelt VM udtagelse. Senere blev det til konkurrencevægtløftning med et enkelt guld til DM og 2x VM samt 1x EM i bagagen.
Jeg arbejder både med mænd og kvinder i alle aldre, men med det fællestræk at de gerne vil have mere ud af deres træning, mere energi og mere ud af deres liv. Jeg lægger vægt på et tæt samarbejde, åbent og ærligt forhold til mine klienter og lægger stor ære i at min løsning på at opnå målet, skal passe til klienten og ikke omvendt.

Mie Bai Paulsen

Personlig træner, stress-, vane- & overspisningscoach


Jeg er en glad sønderjyde, der brænder for at hjælpe andre mennesker med træning, glæde og ikke mindst personlig udvikling.
Derudover er jeg gift med Tobias og medejer af Træningsstudiet. Jeg har i mine forløb stor vægt på det mentale og mine klienters velvære.

Uanset om din målsætning er vægttab, madro, stresshåndtering, mere energi, overskud eller at få hjælp til at komme af med dine overspisninger, så vil det være med udgangspunkt i dig og med det formål at få lavet en struktur, der stemmer overens med din hverdag og dine værdier.

Vi undersøger forhindrende overbevisninger, diverse kostmyter, udfordrer comfortzonen og finder den helt rigtige  vej for dig. Jeg tilbyder både 1-1 coaching i Aarhus og online.

Læs mere om mig på wwww.miepaulsen.dk eller book en gratis samtale ved at sende mig en mail på mie_paulsen@hotmail.com

 

 

Victoria Schousen - Prismet & Ankersgade


Personlig træner & fitnessinstruktør

Hej med dig!

Jeg hedder Victoria Schousen, og er en kvinde med en masse engagement, gåpåmod og en stor kærlighed for bevægelse og aktivitet i hverdagen. Jeg har i 10 år holdt til i en lokalforening, hvor jeg er gymnastikinstruktør og både har undervist børn og voksne gymnaster. Derudover har jeg selv gået til gymnastik siden jeg var 3 år og gået på et udtaget spring/rytme hold i 10 år.

Mine mange år med en masse fysisk aktivitet i hverdagen har resulteret i at træning og bevægelse er en nødvendighed for mig, og mit mentale velvære. Jeg ved hvor positiv en indvirkning træning har på os mennesker, både biologisk og psykologisk, og brænder derfor for at hjælpe andre til at finde samme glæde ved træning, som jeg selv har.

Træning i et fitnesscenter kan ofte være forbundet med ubehag og usikkerhed, fordi man er i tvivl om øvelsesvalg og udførsel. Desuden har man tit en følelse af at blive begloet og dømt. Denne fortælling synes jeg er enorm ærgerlig, og derfor står jeg meget gerne klar med åbne arme, så vi sammen kan få bragt denne tanke til skamme, og i stedet tilbagevinde selvsikkerhed i din egen krop.

Med mine klienter i fokus udarbejder jeg en plan i samarbejde med dig, som tager højde for dit udgangspunkt og dine forudsætninger, så vi bedst muligt kan få bragt dig mod dine mål, sammen. Jeg ser en stor værdi i et samarbejde mellem træner og klient, som bygger på tillid og ærlighed – med disse to nøgleord, er jeg sikker på at vi kommer utrolig langt.

Kasper Lykke - Prismet & Ankersgade


Personlig træner, smertebehandler & kostvejleder

Uddannet personlig træner og Cand. Merc international business Aarhus universitet. Har 2 års erfaring som konsulent og key account manager Mit fokus er på at uddanne mine klienter!

Jeg forsøger at lære mine klienter hvordan de træner, spiser, sover etc. mest effektivt, for at nå deres mål.

Alle er forskellige og alles hverdage er forskellige, derfor er den optimale løsning for dig anderledes end din nabos. Derfor tager jeg altid udgangspunkt i den enkelte, og prøver at forstå din kontekst, så vi SAMMEN kan finde den mest realistiske og holdbare plan der passer til dig.

Jeg arbejder ud fra 4 ”kerneværdier”:

Det skal være sjovt og motiverende at træne.

Det sikrer vedholdenhed, og vedholdenhed er den måske vigtigste faktor for at nå sine mål. Ærlighed (begge veje). Jo hurtigere vi får opbygget tilliden til at være ærlige overfor hinanden, jo bedre vil vores samarbejde blive. Et øget fokus på at du som klient har en fornemmelse af at vi ser relevante forbedringer (eks. øget energi og overskud, bedre søvn, bedre humør, mere styrke, bevægelighed, vægttab).

Jeg prioriterer at lave en plan til dig, udefra de begrænsninger og præferencer du har. Sammen vil vi snakke meget om hvordan vi laver en plan som du vurderer, er realistisk at følge.

Qua min erfaring og uddannelse inden for erhvervslivet, har jeg en stor forståelse og erfaring med at hjælpe personer som befinder sig i erhvervslivet. Såsom diverse ledere, selvstændig, direktører, projekt konsulenter etc. Jeg har selv været der, og har derfor en god idé om hvad der er muligt og ikke muligt at implementere af tiltag for at nå i mål.

Emilie Schjølin Larsen - Femøren


Personlig træner

Hej med dig!

Mit navn er Emilie Schjølin Larsen, jeg er uddannet personlig træner og studerer en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed.

Som person, er jeg glad, åben, empatisk og så brænder jeg virkelig for at forbedre menneskers sundhed, gennem kost og træning. Jeg styrketræner selv flere gange ugentligt, og har gjort det i 6 år.

Jeg værdsætter meget mine timer i træningscentret, da det er her hvor jeg kobler af fra dagligdagens strabadser.
Jeg ønsker derfor i mine forløb at hjælpe mine klienter til at finde glæden ved træning.

Kernen i mine forløb er, at jeg vil møde dig, der hvor du er i dit liv og finde den bedste løsning i samarbejde med dig. Ved at samarbejde med hinanden, vil vi kunne finde frem til din indre motivation og dermed kunne arbejde med holdbare løsninger, frem for quick fixes. Qua mine kompetencer fra mine uddannelser, arbejder jeg med hele mennesket og derigennem kan jeg bedst muligt hjælpe dig til at mestre det sunde hverdagsliv.

Så hvis du har brug for at opnå et vægttab, at opbygge større muskler eller drømmer du blot om mere energi i hverdagen, så tøv ikke med at kontakte mig til en gratis og uforpligtende snak.

Line Bonde Borsinski - Ankersgade & Frisko


Personlig træner & eliteatlet

Jeg er årgang 1994, kommer fra Sønderborg og har boet i Århus siden 2020. Jeg elsker at bevæge mig og har gjort det hele mit liv – der i dag er endt ud i en triatlonkarriere. Jeg bruger derfor min fritid på at svømme, cykle og løbe. Men i det store hele elsker jeg al slags bevægelse, kroppens mønstre og hvordan vi kan forbedre dem.

Jeg er uddannet med en bachelor i idræt og sundhed og en kandidat i konkurrence og eliteidræt. Dette har givet mig viden og erfaringer med styrketræning og udholdenhedstræning, her af min interesse i vægttab og graviditetstræning.

Qua min uddannelse og min egen sportslige karriere har jeg stor forståelse for at hverdagen derhjemme skal hænge sammen med din træning. Derfor skal vi sammen finde den bedste plan for at du kan præstere optimalt i din træning og i dit hverdagsliv.

Jeg har faglig viden og praksis erfaring med gravidtræning og efterfødselstræning. Det glæder mig meget at kunne hjælpe dig godt igennem din graviditet og/eller hjælpe dig tilbage til en stærk krop, efter din fødsel. Desuden glæder det mig at kunne aflive nogle myter sammen med dig omkring træning af gravide og efterfødsel, så du kan føle dig tryg i din træning.

Min målgruppe er primært kvinder i graviditet eller efterfødsel og mænd og kvinder med ønske om vægttab. Jeg glæder mig meget til at høre fra dig!

De bedste hilsner Line Bonde Borsinski
Cand. Scient. Konkurrence og Eliteidræt fra Syddansk Universitet

Anthony Norman - Frederiksberg


Personlig træner, kostvejleder & coach

My name is Anthony Norman and I have been a personal trainer for 8 years.

My passion started with fitness as played professional baseball in the U.S. for 10 years.

Personal training is exactly that: personal. It's about caring about people and understanding what motivates each individual.

What motivates me is giving people the opportunity to understand about how their bodies actually work and in the process have them understand themselves better on an physical but most importantly emotional level.

Through continued learning, I have gathered expertise from corrective exercise to exercise nutrition to body transformation to athlete performance.

If you're interested in expanding your knowledge about the body and yourself.

Please contact me so we can set out on a life changing journey.

Camilla Ernstved - Frederiksberg


Personlig træner, coach & kostvejleder

Mit navn et Camilla og jeg har i 5 år arbejdet som, personlig træner, kostvejleder og coach, hvilket har givet mig utrolig meget erfaring og udvikling indenfor faget.

Jeg er som person energisk, smilende og elsker at kunne hjælpe mine klienter til en sundere livsstil igennem både træning, mindset og kosten.

Jeg har altid haft stor passion for træning, sundhed og personlig udvikling. I et forløb hos mig er det vigtigt for mig, at mine klienter ikke kun opnår deres drømmekrop, men også formår at skabe et mindset, som passer til den livstil de har kreeret.

Fokus skal ikke kun være på målet, men i høj grad på, at lære at elske processen dertil.

Det er vigtigt for mig at møde mine klienter, hvor de er både ift. deres livsstil og træning, så vi på den måde sammen kan finde frem til den bedste løsning for dem.

Så er du klar til at blive den bedste udgave af dig selv, både ift. din krop, men i den grad også dit mindset.

Så kontakt mig for en uforpligtende samtale.

Lisa Hartmann - Ankersgade & Hasselager


Personlig træner & kostvejleder

Jeg er uddannet personlig træner, kostvejleder med speciale i sportsernæring, master 1+ 2 i dødløft, squat og bænkpres, mobilitet instruktør og bachelor i international marketing og salg med speciale i strategisk kommunikation, oplevelsesøkonomi og organisationskultur. Jeg har arbejdet 6 år som fuldtid PT, 5 år som fuldtid kostvejleder, 4 år som projektleder og koordinator indenfor marketing, kommunikation og indkøb, 1 år som teambuildinginstruktør.

Mine forløb er et mix af træning og coaching. Stor passion for det personlige og at uddanne klienter til at nå deres mål. Der er fokus på at skabe vedholdende motivation og den optimale løsning for dig. Jeg tror på at man godt kan have fleksibilitet i ens træning og kost, og at man kan være glad og have det sjovt mens man når sine mål.

Der er også plads til fordybelse i forløbet hvis man fx gerne vil lære at optimere ens squat og dødløft. Så deler jeg gerne min viden. Min målgruppe er mænd og kvinder i alle aldre, primært med fokus på styrke i kroppen og læren om bevægelse for kroppen. Jeg har også undervist unge under 18 år i styrketræning, særligt med fokus på hvad der sker i kroppen når man træner og tilfører bevægelse i sin hverdag.

Udover det tilbyder jeg forløb til kvinder, der enten har fokus på at blive gravid, er under graviditet eller træning efter graviditet. Min egen træning består af styrketræning, funktionel træning og mobilitet. Gennem de sidste 8 år, fordelt på 2 perioder, har jeg også brugt tid på at genvinde min styrke efter 2 graviditeter med 2 tilhørende kejsersnit.

Anders Spang - Viby & Hasselager


Personlig træner & kostvejleder

Jeg er 46 år og startede med at træne i fitness som 16 årig. Så jeg har 30 års erfaring i med forskellige former for træning. Jeg har gennem årene hjulpet rigtig mange mennesker med at få en god start på at gå i fitnesscenter.

Jeg er uddannet Personlig træner, crosstraining instruktør og kettlebell coach. Jeg har en kandidatgrad i informationsvidenskab og en bachelorgrad i filosofi. Jeg har også en kostvejleder uddannelse.

Jeg har fokus på at skabe gode og realistiske træningsvaner for mine klienter. Mine forløb hjælper med at skabe effektive træninger og en sund livsstil. Jeg har også en særlig interesse for performance orienteret træning til sportsfolk. Jeg tager det bedste fra crossfit, styrketræning, og bodybuilding og tilpasser træningen til den enkelte klient.

Peter Brockstedt - Ankersgade


Personlig træner, PB Ernæring & Sundhed.

Jeg er fra årgang 1995, oprindeligt fynbo og startede med at træne i gymnasietiden, da jeg altid havde været spinkel af statur. Det giver mig 7 års træningserfaring, men jeg har altid været meget aktiv og har gået til fodbold, fra jeg var 5 år.

Jeg er meget sportsinteresseret, hvor især fodbold har min helt store interesse, hvorfor jeg blandt andet er fodboldtræner for et U19-hold. Jeg har boet i Aarhus siden 2017, efter at have tilbragt halvandet år på Filippinerne.

Jeg er professionsbachelor i ernæring og sundhed med toningen sundhedsfremme og forebyggelse, hvilket har givet mig, udover en stor viden om kost og træning, flere psykologiske værktøjer til at håndtere forskellige problematikker og hjælpe dig mod netop dit mål. I et forløb hos mig, er det essentielt, at du bliver hørt og inddraget i beslutningerne gennem hele forløbet. Vi skal sammen lave en plan, som fungerer for dig, dit liv, mål og erfaringer. Jeg er eksperten på kost og træning, mens du er eksperten på dit liv.

Finder du værdi i andre motionsformer, som et forløb skal tilrettelægges efter, har jeg erfaring indenfor sportsernæring. Jeg er bl.a. nuværende ernæring og sundhedsrådgiver i AGF Talent.

Jeg styrketræner selv 5-6 gange om ugen og spiller fodbold i ny og næ. Min helt store passion er fysisk aktivitet, og hvordan man optimerer sin performance gennem korrekt kost. Herunder ligger også, hvordan man bliver den bedste version af sig selv.

Celie Lindblad - Frederiksberg


Personlig træner & kostvejleder

Mit navn er Celie Lindblad. Jeg er en dedikeret ildsjæl når det kommer til sundhed, velvære samt dét at hjælpe andre mennesker. Jeg er uddannet personlig træner og kostvejleder, samt beskæftiger jeg mig til daglig med de sociale medier, hvor jeg åbent deler ud af min mere end 10 års erfaring med træning, kost samt passion for mentalt helbred.

Fitness kan for mange virke som en uoverskuelig og kompleks verden, hvilket var præcis sådan jeg havde det, dengang jeg valgte at åbne dørene til en sundere livsstil. Jeg vidste ingenting om hverken træning eller kost, men jeg tog heldigvis springet alligevel. Min forståelse for fitness, selvtillid, fysisk og mental velvære ændrede sig fuldstændig, da jeg valgte at passe bedre på min krop og mit sind, og jeg har aldrig kigget tilbage. Jeg træner nu 5 gange om ugen, hvilket giver mig en generel ro, glæde og overskud i min hverdag.

Mit mål er at give dig værktøjerne, den nødvendige viden og selvtillid til at skabe præcis den livsstil og krop du drømmer om. Ved at møde dig i øjenhøjde, hvor ærlighed, tillid og støtte danner rammerne for et tæt samarbejde, arbejder vi fokuseret mod dine mål, ligemeget om det er et vægttab, muskelopbygning, en mere aktiv livsstil eller noget helt fjerde.

Prioriter dig selv og spring ud i det!

Maria Helene Neergaard - Viby


Personlig træner & instruktør

Mit navn er Maria Helene, jeg er 29 år, bor i Århus med min kæreste og vores 3 børn. Jeg er uddannet EREPS certificeret personlig træner, fitness instruktør og bodycombat instruktør.

Jeg træner med alt fra fri kropsvægt, funktionel træning, styrkeløft, TRX og maskiner. En god træning for mig er en træning hvor man har været dybt seriøs, fokuseret på den gode teknik, haft sved på panden, et smil på læben og går derfra stærkere end da man kom! Jeg vægter træning hvor progression er i højsæde højt.

Hvis du ønsker en stærkere krop og mere motivation til din træning, så er jeg helt sikkert den rigtige personlige træner for dig.

Som person er jeg meget smilende og jordnær. Min passion er kampsport og styrketræning som jeg dyrker så meget jeg kan. Jeg har altid elsket bevægelse men faldt først for alvor for træning efter min første graviditet, hvor det gik op for mig hvor vigtig en sund og stærk krop er for ens velbefindende.

Hvad jeg tilbyder:

• Hjælp til vægttab – eller øgning
• Guidning til stærkere krop
• Fokus på god teknik
• Motivation til træning
• Programmering og planlægning
• Målinger og tests
• Fokus på DIG 1:1 tid

Frederik Andersen - Viby & Hasselager


Personlig træner & kostvejleder

Hej med dig.

Mit navn er Frederik Andersen, jeg er 31 år. Jeg har hele mit liv haft en hverdag, der har bestået af fysisk aktivitet, men særligt inden for de seneste 10 år har jeg virkelig taget styrketræning til mig. Det er en måde at træne på, som kan være gavnligt for alle mennesker. Det er også en fleksibel måde at træne, hvor man kan udfordre og teste grænser, enten selv eller sammen med andre.

Personligt har træning hjulpet mig til at finde ind til mig selv, finde vejen ud af stress og depression. Det gav mig en stor glæde at kunne bevise overfor mig selv, at jeg kan mere end jeg tror, den glæde vil jeg gerne hjælpe dig med at få!

Jeg kan hjælpe dig og guide dig til en ny og sundere livsstil, hvor min viden og kendskab til forskellige træningsformer kan støtte dig i dine mål, uanset dit udgangspunkt og ambitionsniveau.

Jeg kan hjælpe dig til at få mest muligt ud af din træning, om det er at finde det rigtige niveau, skrue op for intensiteten eller få det meste ud af dine øvelser.

Jeg kan hjælpe dig med at give dig en korrekt og sikker løfteteknik, som både tager hensyn til og forebygger skader. Så du trygt kan give dig i kast med de store øvelser som f.eks. squat, dødløft, skulderpres og meget mere.

Jeg kan hjælpe dig med at finde glæden ved din træning og gøre den sjov og effektiv, så du bibeholder din motivation, som i første omgang får dig op af sofaen.

Tina Ratchke - Prismet, Viby & online vanecoaching


Personlig træner, kostvejleder & vanecoach

Jeg har 6 års erfaring i fitnessbranchen, 2 år som centerleder, 4 år som PT og kostvejleder. I mine forløb blander jeg det bedste fra styrketræning og funktionel træning tilpasset behovet.

Fokus er på, at give dig som klient, en varieret træning sammen med mig - og den bedst mulige løsning, som du kan se dig selv fortsætte med.

Min målgruppe er kvinder og mænd i alle aldre, primært med fokus på variation til træningen og med mål som sunde træningsvaner, vægttab, komme i gang med at træne – eller at blive tryg i det, samt mere energi og kropslig velvære.

Jeg har selv trænet i over 30 år og jeg træner mest styrke- og funktionel træning – fordi jeg bare ik’ kan lade være.

Mette Bardino - Viby


Personlig træner, kostvejleder, styrketræning for gravide, smertefri træning

Jeg har trænet fitness siden 2013, arbejdet som personlig træner siden 2019 og kostvejleder siden 2020. Min fuldtidsbeskæftigelse er lægesekretær og jeg har arbejdet på Akutafdelingen siden 2014. Et nyt kapitel starter her i 2021, hvor jeg skal arbejde på Aleris Hamlet Privathospital og derudover også som en del af Træningsstudiet.

Mine forløb bliver struktureret ud fra mine klienters motivation og behov. Ofte bliver det en kombination af styrketræning og funktionel træning. Jeg prioriterer teknikken højt, så mine klienter kommer godt fra start. Min erfaring har vist at med den rigtige teknik kan man nå langt især i det store løft. Det er vigtigt for mig at mine klienter bliver motiveret til deres træning samt kan se en udvikling i deres forløb. Derudover skal de føle sig trygge i omgivelserne og få troen på egen træning og kunnen.

Min målgruppe er mænd og kvinder med ønsket om at få mere overskud og energi samt få noget ud af deres tid i træningscentret. Jeg har haft klienter til genoptræning efter skade, vægttabsklienter, klienter med ønske om toning/opstramning samt ønske om mere overskud og bedre fysik.

Min egen træning er primært styrketræning kombineret med alle mulighederne i det funktionelle område. Jeg kan godt lide at bruge det udstyr vi har i form af TRX, medicinbolde, battlerobe m.m. til en finisher eller blot til at lege lidt med basisøvelserne. Jeg har prøvet kræfter med lidt forskelligt, hvilket jeg har lagt min egen træning ud fra. Jeg har deltaget i forskellige løb f.eks. Nordic Race, OCR, halvmarathon og diverse løb rundt i landet.

Bill Christiansen - Viby


Personlig træner

Gymnast i 10 år. Deltaget i danske, norske, nordiske og europæiske mesterskaber i teamgym. Træner for flying superkids i over 5 år.

Leder uddannelse i gymnastik på Ollerups gymnastik højskole, Kursus 1 og 2 som gymnastik træner. Sikkerhed/sikkerheds modtagning og opbygning af spring, op til trippel roterende salt med skruer på bane og trampolin Personlig træner uddannelse hos trænings akademiet.

Jeg vil hjælpe alle der har et mål om og få et sundere og gladere liv. Vil du tabe dig eller har du skavanker der bliver ved med at drille? Uanset om du allerede er i form og gerne vil have mere ud af din træning, lære nogle andre øvelser, aldrig har trænet før? Så kan jeg hjælpe dig.

Leon Reichardt - Frederiksberg


Personlig træner & fysioterapeut studerende

Hej, jeg hedder Leon og er 25 år gammel.

Bevægelsesglæde og motivation er mit største fokus og en afgørende faktor for en succesfuld træning. Med det mener jeg, at det skal være sjovt, rart og positivt at træne og resultatet efterfølgende skal give en dejlig følelse og på sigt give mere overskud i hverdagen, både fysisk og mentalt. Derfor vil vi sammen finde den optimale træning, som du har lyst til og som kan føre dig til dine mål.

Jeg har en bachelor i Idræt og Fysisk aktivitet, er uddannet personlig træner og læser på nuværende tidspunkt til fysioterapeut. Det betyder at jeg ud over personlig træning med sigt på livsstilsændringer, muskelopbygning og øget styrke, også tilbyder sport specifikke formål som fx til løbere eller hvis du skal bruge hjælp til din genoptræning.

Jeg har selv dyrket alle mulige sportsgrene, som svømning, atletik og boksning til mine nuværende yndlingsdiscipliner, løb, styrketræning og volleyball. Når jeg ikke er på skolen eller selv træner, er jeg ligeledes volleyball coach for et hold damer her på Frederiksberg.

FÅ EN GRATIS OG UFORPLIGTENDE SAMTALE