GRATIS STRATEGISAMTALE
FIND UD AF HVAD DU KAN OPNÅ

GRATIS STRATEGISAMTALE
FIND UD AF HVAD DU KAN OPNÅ

Tobias BaiEjer, personlig træner & holdinstruktør

Jeg er far til do dejlige drenge, 44 år gammel, ejer og driver Træningsstudiet.
Jeg har 25 års erfaring i branchen lige fra, fitnessinstruktør, holdinstruktør, centerleder og personlig træner. Derudover er jeg tidligere fitness atlet med 2 guldmedaljer, 2 bronze og en enkelt VM udtagelse. Senere blev det til konkurrencevægtløftning med et enkelt guld til DM og 2x VM samt 1x EM i bagagen.
Jeg arbejder både med mænd og kvinder i alle aldre, men med det fællestræk at de gerne vil have mere ud af deres træning, mere energi og mere ud af deres liv. Jeg lægger vægt på et tæt samarbejde, åbent og ærligt forhold til mine klienter og lægger stor ære i at min løsning på at opnå målet, skal passe til klienten og ikke omvendt.

Mie Bai Paulsen

Personlig træner, stress-, vane- & overspisningscoach


Jeg er en glad sønderjyde, der brænder for at hjælpe andre mennesker med træning, glæde og ikke mindst personlig udvikling.
Derudover er jeg gift med Tobias og medejer af Træningsstudiet. Jeg har i mine forløb stor vægt på det mentale og mine klienters velvære.

Uanset om din målsætning er vægttab, madro, stresshåndtering, mere energi, overskud eller at få hjælp til at komme af med dine overspisninger, så vil det være med udgangspunkt i dig og med det formål at få lavet en struktur, der stemmer overens med din hverdag og dine værdier.

Vi undersøger forhindrende overbevisninger, diverse kostmyter, udfordrer comfortzonen og finder den helt rigtige  vej for dig. Jeg tilbyder både 1-1 coaching i Aarhus og online.

Læs mere om mig på wwww.miepaulsen.dk eller book en gratis samtale ved at sende mig en mail på mie_paulsen@hotmail.com

 

 

Maria Helene NeergaardPersonlig træner & holdinstruktør

Mit navn er Maria Helene, jeg er 29 år, bor i Århus med min mand og vores 3 børn.
Jeg er uddannet EREPS certificeret personlig træner, fitness instruktør og bodycombat instruktør.

Jeg træner med alt fra fri kropsvægt, funktionel træning, styrkeløft, TRX og maskiner. En god træning for mig er en træning hvor man har været dybt seriøs, fokuseret på den gode teknik, haft sved på panden, et smil på læben og går derfra stærkere end da man kom!
Jeg vægter træning hvor progression er i højsæde højt.

Hvis du ønsker en stærkere krop og mere motivation til din træning, så er jeg helt sikkert den rigtige personlige træner for dig.

Som person er jeg meget smilende og jordnær. Min passion er kampsport og styrketræning som jeg dyrker så meget jeg kan. Jeg har altid elsket bevægelse men faldt først for alvor for træning efter min første graviditet, hvor det gik op for mig hvor vigtig en sund og stærk krop er for ens velbefindende.

Hvad jeg tilbyder:

• Hjælp til vægttab – eller øgning
• Guidning til stærkere krop
• Fokus på god teknik
• Motivation til træning
• Programmering og planlægning
• Målinger og tests
• Fokus på DIG 1:1 tid

FÅ EN GRATIS OG UFORPLIGTENDE SAMTALE