Personlig træner til vægttab

Bliv ringet op - udfyld kontaktformularen

  Vil du af med nogle kilo, er en personlig træner online den bedste og hurtigste vej til mål. Vi er eksperter i at opnå vægttab, uden du skal undvære sociale arrangementer og caféturen med veninden. Vores personlige trænere står klar til at hjælpe dig med at opnå dit vægttab, men det hele starter med en gratis og uforpligtende samtale.

  Træn med en personlig træner i FitnessX

  Med en personlig træner får du et fuldstændig skræddersyet forløb, der sørger for, at du træner hårdt nok, uden at du mister motivationen. Vores forløb tager 100% hensyn til dit liv, dine mål og dine vaner. Når du starter et samarbejde med en af vores personlige trænere, kan du derfor forvente dig et forløb efter dine præmisser. Vores forløb foregår i FitnessX, i Aarhus og København, hvor alt, hvad der skal bruges, er til rådighed.

  Få hjælp til dit vægttab

  Med en personlig træner får du effektive træningsprogrammer og øvelser og lige den support, som kan holde din gejst oppe - også i de lidt hårdere perioder. Hvis et vægttab har en høj prioritet i dit liv, så kan du derfor hjælpe dig selv godt på vej med en personlig træner. Et varigt vægttab kræver nemlig en dedikeret og komplet indsats, som du kan opnå sammen med en personlig træner fra Træningsstudiet. Med en personlig træner fra Træningsstudiet, har du en række FitnessX-centre at vælge mellem. På den måde kan du nemt finde et fitnesscenter, der passer godt til dig og dine behov. Se centrene her og gør dig klar til at møde din nye personlige træner til et vægttab.
  Mie Paulsen

  Personlig træner & Stud. Vanecoach

  Rikke Hansen

  Personlig træner, underviser på Fitness institute, Cand. Scient Sports Science