Personlig træner online

Bliv ringet op - udfyld kontaktformularen

  Hos Træningstudiet tilbyder vi dig en personlig træner online, der hjælper dig med træning, kostvejledning og tilpasning af dit individuelle forløb, så du kan opnå netop dine mål. Der kan være flere grunde til, at et online forløb er det bedste valg for dig. Måske befinder du dig langt væk fra et af de FitnessX-fitnesscentre, hvor du ellers kan finde vores personlige trænere, eller måske foretrækker du bare at træne i dit eget hjem. Uanset hvad årsagen er, står vi klar til at skræddersy et online forløb til dig, så du kan få etableret den træning og kost, der vil toptune din krop.

  Hvad kan du opnå med en online personlig træner?

  En online personlig træner kan tilrettelægge det helt rigtige program til dig og dine behov og støtte dig i at nå dine mål. Din online træner følger dit forløb, og I er løbende i dialog omkring din træning og fremgang.

  Der er også kostvejledning med i dit online forløb

  Kombinationen af fysisk træning og en sund kost er fundamentet for et godt træningsforløb. Det gælder uanset, om du træner for at blive stærkere, sundere eller slankere. Sammen med din online træner, finder I den rigtige kost og baner vejen for at du når i mål!

  Udnyt din tid optimalt med et online træningsforløb

  Et onlineforløb med en af vores personlige trænere er den perfekte løsning for dig, der har en travl hverdag eller foretrækker fleksibilitet i forhold til din træning. Med et skræddersyet forløb sparer du tid, lægger indsatsen de rigtige steder og får bedre resultater. Med et online træningsforløb med en personlig træner opnår du maksimal fleksibilitet, samtidig med, at du får den helt rigtige træning, som kan hjælpe dig i mål. Hos Træningsstudiet står vi klar til at skræddersy dit online træningsforløb, så kontakt os allerede i dag, hvis du vil høre nærmere om vores online forløb.
  Mie Paulsen

  Personlig træner & Stud. Vanecoach

  Rikke Hansen

  Personlig træner, underviser på Fitness institute, Cand. Scient Sports Science