NÅ DINE MÅL MED TRÆNINGSSTUDIET

Personlig træning, bootcamps og fitness inkluderet til både dig og en ven.

Det siger vores kunder

  • “For mig har forløbet hos dig gjort at jeg har kunne nå det mål jeg havde sat mig selv. At tabe mig og komme i mærkbar bedre form. Jeg er rigtig glad for resultatet – når jeg ser mig selv i spejlet? Der er en kæmpe mærkbar forskel. Jeg er “lettere”, i bedre form og “gladere” for min krop nu. Jeg vil til en hver tid anbefale andre, et forløb hos dig. (Har jeg allerede gjort)”
    Louise, fra fødsel til fit - 26 kg. lettere
  • Rikke viste sig at være et yderst motiverende, inspirerende og humør-smittende menneske at være omkring. Jeg var fra første møde tryg ved hende og hendes kompetence, og hun havde en helt særlig evne til at møde mig i øjenhøjde og med lydhørhed. Dette resulterede også i en dybere snak omkring muligheder, ønsker og håb – ting som jeg ikke selv havde turde at definere, eller overhovedet at overveje
    "Sofie" - Inspirerende, stærk og glad
  • Rasmus kom med et mål om at få mere energi, tabe lidt overflødige kilo og få struktur på sin træning. Efter 16 uger tog vi en ny måling, 10 kg. smidt, energien er skyhøj, livsglæden tilbage og et helt nyt menneske har set dagens lys. Rasmus har sendt 2 af sine venner på samme kurs, de er nu i gang med deres rejse.
    Rasmus, 28 - Selvstændig

Det siger mine klienter

HOS TRÆNINGSSTUDIET FÅR DU MERE

Vi kombinerer personlig træning med bootcamps og fitness, for at give dig de bedste forudsætninger for at nå dine mål Vi tror på at hverken personlig træning, bootcamps eller fitness er effektivt hver for sig, men at kombinationen er hvad der rykker dig.

Træningsstudiet giver dig mest

DIN VEJ TIL DRØMMEKROPPEN

MØD VORES TRÆNERE

Velkommen

Kasper

Jeg tager altid udgangspunkt i den enkelte, så vi sammen kan finde den mest realistiske og holdbare plan, der passer til dig.

Jeg er rigtig god til:

Opbygning af muskelmasse

Vægttab

Øg mobilitet

Velkommen

Kathrine

Jeg arbejder ud fra tanken om at gøre dig selvstændig og sikker i de forskellige øvelser, så du i fremtiden selv kan tage hånd om din træning

Jeg er rigtig god til:

Opbygning af muskelmasse

Vægttab

Øg mobilitet

MØD VORES TRÆNERE

KOM I GANG ALLEREDE I MORGEN

 

BOOK DIN GRATIS SAMTALE DESKTOP

"*" indicates required fields

NAVN*

Oktober 2021

Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Oktober 28, 2021

Oktober 29, 2021

 
Meld dig ind