Vanecoach

Vanecoaching er effektivt hvis du vil opnå et varigt vægttab, få gode vaner omkring træning, blive mere afslappet omkring kost og din krop. Der arbejdes uden restriktioner og målet er ikke et quickfix, men at finde din individuelle vej mod dit mål.

Rigtig mange går rundt og tror, at træning og sundhed kun handler om viden. Hos os tror vi på at viden omsat til handling, er vejen frem. Der er masser af tilgængelig viden om sundhed, træning, kost, smerter og alt muligt andet. Det er ikke viden der mangler, men værktøjer. Hør mere eller læs om vores coaches nedenfor:

Ja tak - få mere at vide
  Ja tak - jeg vil gerne høre mere:


   Mie Paulsen

   Medejer, stress-, vane- & overspisningscoach

   Jeg er en glad sønderjyde, der brænder for at hjælpe andre mennesker med træning, glæde og ikke mindst personlig udvikling. Derudover er jeg gift med Tobias og medejer af Træningsstudiet.

   Jeg har i mine forløb stor vægt på det mentale og mine klienters velvære. Uanset om din målsætning er vægttab, madro, stresshåndtering, mere energi, overskud eller at få hjælp til at komme af med dine overspisninger, så vil det være med udgangspunkt i dig og med det formål at få lavet en struktur, der stemmer overens med din hverdag og dine værdier.

   Vi undersøger forhindrende overbevisninger, diverse kostmyter, udfordrer comfortzonen og finder den helt rigtige vej for dig!

   Jeg tilbyder både 1-1 coaching i Aarhus og online forløb til dig, der bor et andet sted. Resultaterne kommer til at afhænge af, hvad du gør mellem vores sessioner. Planen skal derfor tilpasses dine muligheder, så den både bliver realistisk og overskuelig for dig.

   Tina Ratchke - Prismet, Viby & online vanecoaching


   Personlig træner, kostvejleder og vanecoach

   Jeg har 6 års erfaring i fitnessbranchen, 2 år som centerleder, 4 år som PT og kostvejleder. I mine forløb blander jeg det bedste fra styrketræning og funktionel træning tilpasset behovet.

   Fokus er på, at give dig som klient, en varieret træning sammen med mig - og den bedst mulige løsning, som du kan se dig selv fortsætte med.

   Min målgruppe er kvinder og mænd i alle aldre, primært med fokus på variation til træningen og med mål som sunde træningsvaner, vægttab, komme i gang med at træne – eller at blive tryg i det, samt mere energi og kropslig velvære.

   Jeg har selv trænet i over 30 år og jeg træner mest styrke- og funktionel træning – fordi jeg bare ik’ kan lade være.

   Clara Sundien - Frederiksberg & online vanecoaching


   Personlig træner, vanecoach og kostvejleder

   Jeg hjælper dig til at opnå varige vaneændringer inden for bevægelse, kost og livsstil.

   Jeg arbejder oftest med enten kvinder, som ønsker hjælp til holdbar livsstilsændring og bedre forhold til krop og sundhed. Eller gravide og nybagte mødre, som ønsker vejledning og træning for et sundere og stærkere graviditets- og efterfødselsforløb.

   Jeg tilbyder to ting: Vanecoaching. Vi lægger en individuel strategi, der hjælper dig til holdbare vaneændringer. Jeg griber dig, når du møder forhindringer.

   Personlig træning med fokus på det, du ønsker at opnå, kan lide og vil udfordre. Vil du være stærk, hurtig, smertefri - eller? Du bestemmer målet, sammen finder vi vejen.

   Jeg er uddannet PBA i Ernæring og Sundhed, Personlig Træner og VaneCoach. Dertil har jeg taget forskellige trænings- og coachingrelaterede kurser, bl.a. træning af gravide og nybagte mødre.

   Personlig træning foregår i FitnessX på Frederiksberg, og Vanecoaching foregår fysisk i København eller online. Kig gerne ind på min instagram @clarasundien.