Få hjælp af en vanecoach

Hør mere om vores vanecoaches her

  Vanecoach

  Vanecoaching handler om at arbejde med sine mål på en måde så det også er holdbart på den lange bane – man arbejder med sine vaner. Vanecoaching er effektivt hvis du vil opnå et varigt vægttab, få gode vaner omkring træning, blive mere afslappet omkring kost og din krop. Der arbejdes uden restriktioner og målet er ikke et quickfix, men at finde din individuelle vej mod dit mål.

  Med en vanecoach er du sikret en progression i arbejdet med dine vaneændringer. Du får konkrete redskaber til at ændre dine vaner, dine handlemønstre, tankemønstre og derigennem opnå dine mål med træning bedre end du gør i dag.

  Rigtig mange går rund og tror, at træning og sundhed kun handler om viden. Hos os tror vi på at viden omsat til handling, er vejen frem. Der er masser af tilgængelig viden om sundhed, træning, kost, smerter og alt muligt andet. Det har ikke virket efter hensigten, da vi stadig ser vores medmennesker i samfundet, blive mere og mere overvægtige.

  Det vil vi gerne gøre noget ved, så tag kontakt til os i dag, så kobler vi dig op med den helt rigtige vanecoach.

  Vores glade kunder siger

  “For mig har forløbet hos dig gjort at jeg har kunne nå det mål jeg havde sat mig selv. At tabe mig og komme i mærkbar bedre form. Jeg er rigtig glad for resultatet – når jeg ser mig selv i spejlet? Der er en kæmpe mærkbar forskel. Jeg er “lettere”, i bedre form og “gladere” for min krop nu. Jeg vil til en hver tid anbefale andre, et forløb hos dig. (Har jeg allerede gjort)”

  Louise, fra fødsel til fit - 26 kg. lettere

  Rikke viste sig at være et yderst motiverende, inspirerende og humør-smittende menneske at være omkring. Jeg var fra første møde tryg ved hende og hendes kompetence, og hun havde en helt særlig evne til at møde mig i øjenhøjde og med lydhørhed. Dette resulterede også i en dybere snak omkring muligheder, ønsker og håb – ting som jeg ikke selv havde turde at definere, eller overhovedet at overveje

  "Sofie" - Inspirerende, stærk og glad

  Rasmus kom med et mål om at få mere energi, tabe lidt overflødige kilo og få struktur på sin træning. Efter 16 uger tog vi en ny måling, 10 kg. smidt, energien er skyhøj, livsglæden tilbage og et helt nyt menneske har set dagens lys. Rasmus har sendt 2 af sine venner på samme kurs, de er nu i gang med deres rejse.

  Rasmus, 28 - Selvstændig

  Meld dig ind