Vanecoach

Vanecoaching er effektivt hvis du vil opnå et varigt vægttab, få gode vaner omkring træning, blive mere afslappet omkring kost og din krop. Der arbejdes uden restriktioner og målet er ikke et quickfix, men at finde din individuelle vej mod dit mål.

Rigtig mange går rundt og tror, at træning og sundhed kun handler om viden. Hos os tror vi på at viden omsat til handling, er vejen frem. Der er masser af tilgængelig viden om sundhed, træning, kost, smerter og alt muligt andet. Det er ikke viden der mangler, men værktøjer. Hør mere eller læs om vores coaches nedenfor:
Ja tak - jeg vil gerne høre mere:

  Mie Paulsen

  Medejer, head coach, stresscoach, vane- & overspisningscoach

  Jeg er en glad sønderjyde, der brænder for at hjælpe andre mennesker med træning, glæde og ikke mindst personlig udvikling. Derudover er jeg gift med Tobias og medejer af Træningsstudiet.

  Jeg har i mine forløb stor vægt på det mentale og mine klienters velvære. Uanset om din målsætning er vægttab, madro, stresshåndtering, mere energi, overskud eller at få hjælp til at komme af med dine overspisninger, så vil det være med udgangspunkt i dig og med det formål at få lavet en struktur, der stemmer overens med din hverdag og dine værdier.

  Vi undersøger forhindrende overbevisninger, diverse kostmyter, udfordrer comfortzonen og finder den helt rigtige vej for dig!

  Jeg tilbyder både 1-1 coaching i Aarhus og online forløb til dig, der bor et andet sted. Resultaterne kommer til at afhænge af, hvad du gør mellem vores sessioner. Planen skal derfor tilpasses dine muligheder, så den både bliver realistisk og overskuelig for dig.

  Tina Ratchke


  Personlig træner og stud. Vanecoach

  Jeg har 6 års erfaring i fitnessbranchen, 2 år som centerleder, 4 år som PT og kostvejleder. I mine forløb blander jeg det bedste fra styrketræning og funktionel træning tilpasset behovet.

  Fokus er på, at give dig som klient, en varieret træning sammen med mig - og den bedst mulige løsning, som du kan se dig selv fortsætte med.

  Min målgruppe er kvinder og mænd i alle aldre, primært med fokus på variation til træningen og med mål som sunde træningsvaner, vægttab, komme i gang med at træne – eller at blive tryg i det, samt mere energi og kropslig velvære.

  Jeg har selv trænet i over 30 år og jeg træner mest styrke- og funktionel træning – fordi jeg bare ik’ kan lade være.

  Amanda Lykke - Frisko & Online vanecoaching


  Personlig træner og vane- og overspisningscoach

  Jeg hedder Amanda Lykke og er oprindelig uddannet danser.

  I dag brænder jeg som personlig træner og vanecoach for, at du skal finde ro, glæde og frihed i dig selv og i din hverdag. Jeg ønsker desuden at hjælpe dig med at finde glæden ved at bevæge dig, så det ikke altid føles som endnu en pligt i livet.

  Drømmen for mig er også at hjælpe dig hen til et sted, hvor ingen fødevarer er tilladte eller forbudte. Vi fokuserer i stedet på og øver os i, at lytte til kroppens egne signaler i forhold til sult, mæthed og lyst.

  Det kan være du gerne vil have hjælp til at føle dig tryg og glad, når du træner. Måske er dit mål et varigt vægttab eller at føle dig stærkere. Det kan også være du drømmer om at skabe nye vaner i forhold til kost og træning, som du både kan fastholde, og som går hånd i hånd med de grundlæggende værdier du har i livet.

  Jeg arbejder ikke med quick fixes og restriktive træningsprogrammer eller kostplaner. Jeg vil hellere sammen med dig fokusere på og undersøge, hvad der virker for dig, og hvad der gør dig glad

  .Jeg arbejder primært med styrketræning og funktionel træning. Men træning kan være mange ting, og det vigtigste for mig, er at vi finder noget, du kan lide, og som du synes er sjovt. Min målgruppe er alle køn uanset alder.

  Clara Sundien - Frederiksberg & Online vanecoaching


  Personlig træner, vanecoach og kostevejleder

  Jeg hjælper dig til at opnå varige vaneændringer inden for bevægelse, kost og livsstil.

  Jeg arbejder oftest med enten kvinder, som ønsker hjælp til holdbar livsstilsændring og bedre forhold til krop og sundhed. Eller gravide og nybagte mødre, som ønsker vejledning og træning for et sundere og stærkere graviditets- og efterfødselsforløb.

  Jeg tilbyder to ting: Vanecoaching. Vi lægger en individuel strategi, der hjælper dig til holdbare vaneændringer. Jeg griber dig, når du møder forhindringer.

  Personlig træning med fokus på det, du ønsker at opnå, kan lide og vil udfordre. Vil du være stærk, hurtig, smertefri - eller? Du bestemmer målet, sammen finder vi vejen.

  Jeg er uddannet PBA i Ernæring og Sundhed, Personlig Træner og VaneCoach. Dertil har jeg taget forskellige trænings- og coachingrelaterede kurser, bl.a. træning af gravide og nybagte mødre.

  Personlig træning foregår i FitnessX på Frederiksberg, og Vanecoaching foregår fysisk i København eller online. Kig gerne ind på min instagram @clarasundien.