Vanecoach i København

Bliv ringet op - udfyld kontaktformularen

  Har du brug for at bryde dine vaner? Har du brug for at bryde den livsstil, der har betydning for, hvordan du går og har det? Hvis ja, er en vanecoach i København dit svar på en vedvarende ændring. En vanecoach hjælper dig med at bryde dine dårlige vaner, der ofte er skyld i dybe problemer, negative tankemønstre og dårligt selvværd.

  Har du drømme om at ændre din krop i form af fx et vægttab, er det i mange tilfælde ikke nok at træne et par gange om ugen. Det er ofte også din adfærd, der er problemet, som du skal arbejde med og komme til livs for at komme i mål. Overspisning, negativt tankemønster og dårligt selvværd er bare få eksempler, der kan gøre det svært at skabe et vedvarende vægttab. Her hjælper vanecoaching dig med at identificere problemerne og ikke mindst komme dem til livs. Vanecoaching sikrer dig i sidste ende det mentale mindset, du har brug for, for at lave den livsstilsændringen, du ønsker for din fremtid.

  Gør en vigtig forskel for dig selv med en vanecoach

  Er dit mål et vægttab, anbefaler vi dig, at du kigger nærmere på det, vores vanecoaches i København kan tilbyde dig og din krop. Vanecoaching er effektivt for dig, der gerne vil opnå et varigt vægttab og som ønsker en livsstil, der gør dig gladere og mere behageligt tilpas i din hverdag. Du skaber sammen med vanecoachen gode vaner omkring din træning, kost og din krop.

  Du kommer til at arbejde med din adfærd og de problemer, der måske står i vejen for, at du faktisk kommer i mål. Selvfølgelig i et godt og ligeværdigt samarbejde med din coach. Din vanecoach hjælper dig med at komme til bunds i den adfærd og de vaner, der kan lægge til grundlag for, at du endnu ikke har opnået det, du ønsker for dig selv.

  Mie Paulsen

  Personlig træner & Stud. Vanecoach

  Rikke Hansen

  Personlig træner, underviser på Fitness institute, Cand. Scient Sports Science