Få hjælp til vægttab

Hør mere om vores vægttab her

  Hjælp til vægttab

  Der kan være mange grunde til at træne, og her kan målet om et vægttab være en af dem. Et ønske om et vægttab kan bunde ud i flere forskellige årsager, og derfor er vejen til et vægttab også lige så forskellig fra person til person. En ting er dog sikkert: med en personlig træner hos Træningsstudiet får du de bedste forudsætninger for at opnå netop dit vægttab.

  Et målrettet vægttab kræver motivation og vilje

  Generelt kan et vægttab opnås ved at du er i kalorieunderskud, mens du motionerer den nødvendige mængde. Det betyder i praksis, at du skal indtage en færre mængde kalorier end du forbrænder. Her vil kroppen i stedet bruge sine depoter som brændstof, og du vil på sigt kunne opleve et vægttab. Dog er et vægttab alligevel meget mere end blot at være i underskud af kalorier, for det handler ligeledes om at bryde med nogle af de gamle vaner, der for mange ofte kan være svære at ændre på.

  Opnå et vægttab med en personlig træner

  Idet det mentale fylder en stor del af det at opnå et vægttab, kan hjælp i form af en personlig træner være lige dét, du har brug for, for at komme i mål. Derfor vil du, med hjælp fra en af vores mange personlige trænere, kunne opnå den bedste træning til et målrettet vægttab i lige dit tempo. Her får du til dels personlige træningsprogrammer og øvelser på samme tid med, at din personlige træner vil kunne give dig den motivation og support, der er nødvendig for, at du kan opretholde gejsten gennem hele forløbet mod dit endelige vægttab.

  Vægttab med et træningsforløb skræddersyet til dig

  I løbet af træningsforløbet med en personlig træner, har vi hos Træningsstudiet fokus på løbende intern sparring med flere vanecoaches, diætister og psykologistuderende. På den måde sørger vi for, at guide og hjælpe dig bedst muligt i mål med et varigt vægttab, hvor fokus er på at gøre brug af de værktøjer, der vil skabe resultater for dig. Her er målet ikke et hurtigt vægttab, men rettere at finde frem til netop din individuelle vej mod målet.

  Tag endelig fat i os, og bliv koblet op med den helt rigtige personlige træner for dig. Her vil din træner stå klar til at hjælpe dig i mål med dine ønsker, og på den måde kan du hurtigt komme i gang med dit vægttab og ikke mindst din nye livsstil.

  Vores glade kunder siger

  “For mig har forløbet hos dig gjort at jeg har kunne nå det mål jeg havde sat mig selv. At tabe mig og komme i mærkbar bedre form. Jeg er rigtig glad for resultatet – når jeg ser mig selv i spejlet? Der er en kæmpe mærkbar forskel. Jeg er “lettere”, i bedre form og “gladere” for min krop nu. Jeg vil til en hver tid anbefale andre, et forløb hos dig. (Har jeg allerede gjort)”

  Louise, fra fødsel til fit - 26 kg. lettere

  Rikke viste sig at være et yderst motiverende, inspirerende og humør-smittende menneske at være omkring. Jeg var fra første møde tryg ved hende og hendes kompetence, og hun havde en helt særlig evne til at møde mig i øjenhøjde og med lydhørhed. Dette resulterede også i en dybere snak omkring muligheder, ønsker og håb – ting som jeg ikke selv havde turde at definere, eller overhovedet at overveje

  "Sofie" - Inspirerende, stærk og glad

  Rasmus kom med et mål om at få mere energi, tabe lidt overflødige kilo og få struktur på sin træning. Efter 16 uger tog vi en ny måling, 10 kg. smidt, energien er skyhøj, livsglæden tilbage og et helt nyt menneske har set dagens lys. Rasmus har sendt 2 af sine venner på samme kurs, de er nu i gang med deres rejse.

  Rasmus, 28 - Selvstændig