Undgå stress Gennem skræddersyet træning

Bliv ringet op - udfyld kontaktformularen

  Selve ordet stress kommer fra latin og betyder ”stringere ”på dansk – Dvs., at noget er stramt.

  Meget overordnet set kan stress opdeles i 2 former: Kortvarig(positiv) og langvarig (negativ).

  Den kortvarige stress er positiv og kan hjælpe os i situationer, hvor vi fx skal præstere. Den langvarige derimod opstår, når vi udsættes for en længerevarende belastning som vi på sigt ikke kan håndtere.

  Stress påvirkes af både ydre og indre parametre. I dag har vi ofte fokus på de ydre fx for meget arbejde, præstationer mm., men de indre tankemæssige krav eller oplevelser er mindst lige så vigtige. Det er den enkeltes opfattelse, der er fokus både i oplevelsen af stress og i arbejdet ud af den. Det den enkelte kan håndtere i sin hverdag er meget forskelligt fra person til person.

  I dag lever en stor del af den danske befolkning med stress. Faktisk forudsiger WHO (World Health Organisation), at inden for de næste 10 år vil 50% af alle dødsfald kunne relateres til stress.

  Det er derfor et område, der er meget fokus på i dagens samfund. Hos Træningsstudiet arbejder vi dagligt med at håndtere og forebygge stress. Vi kombinerer rådgivning, coaching og træning for at få det bedst mulige resultat.
  Mie Paulsen

  Personlig træner & Stud. Vanecoach

  Rikke Hansen

  Personlig træner, underviser på Fitness institute, Cand. Scient Sports Science