Få et Skræddersyet træningsprogram

Bliv ringet op - udfyld kontaktformularen

  Skræddersyet træningsprogram

  Et godt og skræddersyet træningsprogram er vigtigt, hvis du gerne vil have det optimale ud af din træning. Der er forskellige parametre, der skal tages hensyn til for at sikre progression frem mod dit mål – men først og fremmest skal det tilrettelægges efter, at du synes det er fedt at komme til træning. Den bedste plan er den, du kan overholde og komme afsted til.

  Hos os lægger vi en stor værdi i, at dit træningsprogram er skræddersyet til dig, dit liv, udgangspunkt, mål og ønsker. Øvelsesvalg og niveau bliver tilpasset alt efter om du er nybegynder, motionist eller øvet indenfor træningsverdenen.

  Til den uforpligtende samtale inden forløbets start, vil du derfor blive udspurgt omkring træningserfaring, skavanker, ønsker og andre relevante områder for at sikre bedst mulig programlægning til dig i forløbet.

  Typisk vil et program forløbe over 3-4 uger, hvorefter du vil få et nyt program. Derved sikres der progression i de forskellige øvelsesvalg, der er større chance for at vedholde motivationen pga. variation og du får samtidig mulighed for at lære forskellige og nye måder at træne på. Hos os er vi derudover store tilhængere af frivægtsbaseret træning, da dette giver en større overførbarhed til hverdagens aktiviteter.

  Vi går op i at lære dig sikker teknik og give dig så mange træningsværktøjer med som muligt.
  Mie Paulsen

  Personlig træner & Stud. Vanecoach

  Rikke Hansen

  Personlig træner, underviser på Fitness institute, Cand. Scient Sports Science