Hør mere om vores overspisningscoaches

Bliv ringet op - udfyld kontaktformularen

  Kender du den følelse af at ”falde i” igen og igen – måske endda på daglig basis. At opleve nederlag efter nederlag - når det gælder kosten? Fylder tanker om mad og krop alt for meget? Hvad du må spise og ikke spise, hvor meget du må spise, at du bør tabe dig og alt sammen koblet med skam, dårlig samvittighed, skyld og en overbevisning om, at du ”bare” skal tage dig sammen? Måske har du prøvet diverse planer, kure og produkter, men uden held?

  Så er du kommet det helt rigtige sted. En overspisningscoach kan hjælpe dig på DINE vilkår ud fra dine udfordringer og ønsker. Vi dropper kurtankerne, kostplanerne og går i stedet ind og kigger på adfærdsmønstre. Du kommer til at lære en masse om din krops signaler, hvorfor du gør som du gør (for det er der en naturlig forklaring på), du lærer at tackle svære følelser, at navigere i alt/intet tankegangen, vaneteori og hvordan du kan tabe dig på en realistisk og holdbar måde.

  Om det er nemt – nej! Det er helt sikkert en anden vej end du har prøvet før, hvis det har været kurtankegangen, der har været styrende. Til gengæld har den nok ikke hjulpet dig særlig langt, hvis du stadig læser dette. Hos Træningsstudiet har du muligheden for at prøve en ny tilgang som ikke bliver et quickfix, men til gengæld gerne skulle holde på den lange bane.
  Mie Paulsen

  Personlig træner & Stud. Vanecoach

  Rikke Hansen

  Personlig træner, underviser på Fitness institute, Cand. Scient Sports Science