Få mere Overskud i hverdagen

Bliv ringet op - udfyld kontaktformularen

  Manglende motivation

  Er du en af dem, der har mistet den indre glød, drivkraften eller motivationen til at fuldføre dit mål?

  Motivation kan teoretisk set deles op i både en ydre og indre del. Hvis du udelukkende er motiveret af de ydre faktorer såsom komplimenter, tal på vægten eller en eller anden form for kortsigtet belønning, så vi motivationen ikke være vedvarende fordi hvad så, når du har fået komplimentet eller belønningen?

  Den ydre motivation kan dog i sig selv være god til at bruge som en del af processen; nemlig til delmål frem mod dit overordnede mål.

  De indre faktorer er derimod her, hvor de vedvarende ændringer sker. Målet skal give en eller anden form for indre og vedvarende værdi for dig. Det kan eksempelvis være at lege med dine børn, at kunne bevæge dig uden smerter eller vigtigheden i at føle dig stærk og sund.

  Den største motivation skaber vi, når vi kombinerer både de indre og ydre faktorer – og den kan vi hjælpe dig med at finde frem til, så du kan opnå dit ønskede mål.

  Hos os tror vi ikke på quick fixes, men går i stedet ind for vaneændringer og vedvarende resultater. Derfor er vores personlige trænere eksperter i forandringsprocesser, mens du som klient er ekspert i dit eget liv. Sammen giver dette den perfekte kombination til at kunne skabe en realistisk, specifik og attraktiv målsætning for dig.

  Ofte begår mange den fejl, at de sætter sig alt for uoverskuelige mål uden at gøre dem specifikke, målbare eller i overensstemmelse med deres egne værdier. Særligt den sidstnævnte er en rigtig vigtig del, og ofte noget mange ikke overvejer, når de sætter deres mål. Hvis ikke dit mål er tilpasset din hverdag, dine værdier, dit udgangspunkt samt kompetencer, så vil det ikke give mening for dig på den lange bane. Netop ordet mening er nøgleordet i forhold til at skabe vedvarende motivation. Kirkegaard udtrykker det meget præcist i hans citat:
  ”Det er utroligt hvad et menneske kan udholde. Blot det føler, at der er en mening med modgangen(…)”
  For der vil komme modgang i din rejse mod at nå dit mål, hvad end det så er livsstilsændring, vægttab, bedre styrke eller generel træningsglæde. Derfor vil vi med glæde hjælpe dig med at finde den rette vej til at nå netop dit mål.
  Mie Paulsen

  Personlig træner & Stud. Vanecoach

  Rikke Hansen

  Personlig træner, underviser på Fitness institute, Cand. Scient Sports Science