Kvindelig personlig træner

Bliv ringet op - udfyld kontaktformularen

  Vil du gerne finde en kvindelig personlig træner, der kan hjælpe dig med at nå dine mål? Hos Træningsstudiet har vi flere professionelle kvindelige trænere, der står klar til at starte et forløb op med dig, uanset hvor du befinder dig, og hvilke mål du har med din træning. Vi tilbyder personlig træning i både Aarhus og København samt som online forløb.

  En personlig træner til kvinder

  Som kvinde har du til dels en anden fysiologi, og måske også et lidt anderledes træningsmål end mænd typisk har det. Det tager alle vores personlige trænere højde for, og hvis du foretrækker det, er det intet problem at finde en personlig træner til dig, som også selv er kvinde. På den måde kan du slappe helt af i din træning, for at kunne indgå i et motiverende forløb med din nye træner. Uanset hvilken personlig træner du vælger, vil din træning både involvere fysisk træning og kostvejledning samt generel vejledning ud fra din målsætning.

  Styrke, vægttab eller sundhed - alt er muligt

  Har du født, og vil du gerne stramme din krop lidt op, så den kommer nærmere det, den var før? Vil du i stedet gerne opnå en grundstyrke, der understøtter din sport eller dit arbejdsliv? Eller vil du opnå et vægttab, så du føler dig mere tilpas i din krop? Uanset hvad dit mål er, kan en af vores kvindelige personlige trænere hjælpe dig med at nå det. Vi sørger for at arbejde i øjenhøjde med en professionel tilgang, for at du er i de bedste hænder.

  Tag dig selv og din træning seriøst

  Det at arbejde med en personlig træner er den bedste gave, du kan give til dig selv, hvis du virkelig vil noget med din træning. Du får sat turbo på selve den fysiske træning, samtidig med at du får en hjælp til motivationen, hvilket især er guld værd de dage, hvor det regner, og sofaen kalder på dig. Hvis du som kvinde gerne vil have en personlig træner af samme køn, så kontakt os allerede i dag, eller se nærmere på vores personlige trænere her, og find det perfekte match for dig.
  Mie Paulsen

  Personlig træner & Stud. Vanecoach

  Rikke Hansen

  Personlig træner, underviser på Fitness institute, Cand. Scient Sports Science