Kostvejleder i København

Bliv ringet op - udfyld kontaktformularen

  Vi glæder os til at byde dig velkommen i Træningsstudiet i København. Her giver vores personlige trænere, vanecoaches og kostvejledere dig mulighed for at indfri dine personlige mål.

  Vores kostvejledere er uddannede i at hjælpe dig godt på vej. Her er alle mål gode mål. Hvad end du drømmer et vægttab, om at ændre dine vaner eller om at skabe en ny livsstil for dig selv, har vi en kostvejleder, der deler ud af netop den viden, du har brug for som hjælpende hånd mod dine mål og drømme for dig selv.

  Vores kostvejledere tager udgangspunkt i dig, din krop og dine mål. Vi går meget op i, at du får en vejleder, der forstår dig og dine behov, så dit forløb bliver skræddersyet til dig. Det hjælper dig med at bevare motivationen og i sidste ende skabe din egen nye og komfortable tilværelse, hvor din krop er en krop, du er glad for.

  Kostvejledning i København

  Ordet kostvejledning runger måske lidt hult. Du har sikkert en tydeligt idé om, hvad det indebærer. Hos Træningsstudiet vil vi dog alligevel mene, at vi gør det lidt anderledes. Vi går meget op i, at din vejledning bliver personlig. Vores kostvejledere skræddersyer derfor din kost ud fra en samtale, I har haft i fællesskab. Her sporer din vejleder sig ind på det, du har på hjerte i forhold til din krop, og det der måske har stået i vejen for, at du er kommet i mål. Det er helt okay, at man rækker ud efter hjælp. Vi har alle sammen brug for hjælp i ny og næ. Vores kostvejledere i København står med glæde, passion og viden på rygraden klar til at hjælpe dig med det, du gerne vil opnå.

  Husk du altid er velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Så kan vi sammen finde en kostvejleder og et forløb, der matcher dig.

  Mie Paulsen

  Personlig træner & Stud. Vanecoach

  Rikke Hansen

  Personlig træner, underviser på Fitness institute, Cand. Scient Sports Science