Få hjælp af en Diætist i Århus

Hør mere om vores Diætister her

  En klinisk diætist er specialist i sammenhænge mellem kost og sygdomme. Derfor beskæftiger de sig primært med kostens indflydelse på diverse sygdomme og derudover også betydningen for at opnå et vægttab. Der er de sidste par år sat utrolig stor fokus på overvægt og andre ernæringsrelaterede sygdomme.

  Derudover er den anden primære funktion i diætistens arbejde at hjælpe dig med at forebygge sygdomme. Det kan fx være hjertekarsygdomme, diabetes osv. Der tages på baggrund af diætistuddannelsen altid udgangspunkt i den videnskabelige forskning omkring kost og ernæring. Som det ser ud i dagens Danmark er kliniske diætister meget eftertragtede i den danske befolkning. For at kunne hjælpe en så bred del af befolkningen som mugligt har du naturligvis også mulighed for at få rådgivning omkring sammensætning af den rette kost for lige netop dig, dit velvære og dit helbred. Vi tilbyder personlig kostvejledning hos en af vores uddannede diætister. Her lægges fokus på at lave en plan uden krav om skrap slankekur eller en restriktiv tankegang i forhold til kost og sundhed. Det er vigtigt, at planen tilpasses til dig, dit mål, din hverdag, evt. sygdom eller andre særlige behov. Ved første samtale planlægger du sammen med diætisten, hvordan dit forløb skal se ud fremadrettet. Kontakt os via vores kontaktformular på siden.

  Vores glade kunder siger

  “For mig har forløbet hos dig gjort at jeg har kunne nå det mål jeg havde sat mig selv. At tabe mig og komme i mærkbar bedre form. Jeg er rigtig glad for resultatet – når jeg ser mig selv i spejlet? Der er en kæmpe mærkbar forskel. Jeg er “lettere”, i bedre form og “gladere” for min krop nu. Jeg vil til en hver tid anbefale andre, et forløb hos dig. (Har jeg allerede gjort)”

  Louise, fra fødsel til fit - 26 kg. lettere

  Rikke viste sig at være et yderst motiverende, inspirerende og humør-smittende menneske at være omkring. Jeg var fra første møde tryg ved hende og hendes kompetence, og hun havde en helt særlig evne til at møde mig i øjenhøjde og med lydhørhed. Dette resulterede også i en dybere snak omkring muligheder, ønsker og håb – ting som jeg ikke selv havde turde at definere, eller overhovedet at overveje

  "Sofie" - Inspirerende, stærk og glad

  Rasmus kom med et mål om at få mere energi, tabe lidt overflødige kilo og få struktur på sin træning. Efter 16 uger tog vi en ny måling, 10 kg. smidt, energien er skyhøj, livsglæden tilbage og et helt nyt menneske har set dagens lys. Rasmus har sendt 2 af sine venner på samme kurs, de er nu i gang med deres rejse.

  Rasmus, 28 - Selvstændig