Personlig træner til vægttab i København

Bliv ringet op - udfyld kontaktformularen

  Har du sat dig et mål om at tabe dig, er du kommet langt. Har du dog brug for at komme endnu længere, kan en personlig træner være din mulighed. En personlig træner hos Træningsstudiet er din nøgle til et vedvarende vægttab.

  Vores personlige trænere byder på forskellige kompetencer, så du er sikret et menneske, der har viden på rygraden, som du kan gøre brug af til dit vægttab. Vi matcher dig med træner, der har viden indenfor netop de udfordringer, du står overfor, men som også ved hvilke muligheder, der er for dig.

  Vores personlige trænere møder dig ikke kun med faglig viden, men også med en god mængde menneskelig forståelse, der gør det nemt for jer at skabe et bånd imellem. Vi mener nemlig ikke, at en personlig træner bare skal være en træner. Vi lægger vægt på ordet personligt, og din træner skal derfor være din sparringspartner, der er der for dig på netop den måde, du har brug for. Det gør træningen til en tryg oplevelse for dig og som på sigt blive en god vane, du får meget ud af. Både fysisk og mentalt.

  Hjælp til vægttab i København

  Det er ingen skam at have brug for hjælp. Det har langt de fleste af os i mange tilfælde. Særligt når det er et område, man måske ikke har meget kendskab til. Eller i nogle tilfælde frygter. Det er derfor vores personlige trænere, for mange, er en stor hjælp. Særligt til vægttab. Når du står med et ønske om at tabe dig, står du også overfor en livsstilsændring, der kan være overvældende, uoverskuelig – og måske også svært at vedligeholde. De scenarier kender vores personlige træner godt til, og de er uddannede i at hjælpe dig hvert step på vejen.

  Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores forløb med en personlig træner og eller hjælp til vægttab i København. Vi er sikre på, vi i fællesskab med dig kan opnå dine ønsker.

  Mie Paulsen

  Personlig træner & Stud. Vanecoach

  Rikke Hansen

  Personlig træner, underviser på Fitness institute, Cand. Scient Sports Science