Personlig træner på Frederiksberg

Bliv ringet op - udfyld kontaktformularen

  Find din nye personlige træner på Frederiksberg

  Hos Træningsstudiet er vi stolte af at kunne tilbyde personlig træning flere steder i både København og Aarhus. Vi holder til i flere af Fitness X centre i hovedstaden, og du kan blandt andet få personlig træning på Frederiksberg. Vi ønsker at gøre det nemt og tilgængeligt for dig, så du har mulighed for at træne, når det passer dig.

  Det er vigtigt for os at skabe de bedste forudsætninger for din træning. Derfor udbyder vi personlig træning i lækre omgivelser med gode faciliteter, så vi sammen har alt, hvad vi har brug for, for at du kan opnå dine mål. Alle vores medarbejdere er ligeledes uddannede og professionelle og har flere års erfaring med personlig træning og kostvejledning. Du kan læse mere om, hvorfor det er en fordel at få en personlig træner her, og hvad du kan forvente at få ud af et personligt træningsforløb hos os.

  Er du i tvivl om, hvad du kan forvente? Eller måske har du brug for at få en snak om dine tanker? Så kan du booke en gratis samtale her. Du kan også læse mere om personlig træning og fordelene ved det her.

  Få kostvejledning på Frederiksberg

  Træning og kost er to uadskillelige ting. Men det kan være svært selv at finde hoved og hale i, hvordan du skal spise, når du begynder at træne på en mere struktureret måde. Men der er hjælp at hente. Hos Træningsstudiet går vi nemlig også meget op i kostvejledning. Flere af vores medarbejdere har en uddannelse som kostvejleder og er derfor kvalificeret til at vejlede dig i den rette kost, som tilrettelægges i overensstemmelse med din personlige træningsplan. Du kan derfor nemt finde en kostvejleder på Frederiksberg blandt vores mange dygtige medarbejdere.

  Flere af vores dygtige personlige trænere i København ved en hel masse om kost, idet flere af dem også er uddannede kostvejledere. Derfor er de særdeles kompetente til at kunne vejlede dig i den rette kost, som passer specifikt til dig og din træning. Det er vigtigt for os, at du opnår dine mål og kan se resultater, når du opstarter et forløb hos os. Derfor vil vi også rigtig gerne hjælpe dig med at sammensætte den rigtige kost, så din træning er effektiv fra start.

  Træningsstudiet i Fitness X på Fasanvej

  Hos Træningsstudiet er det vigtigt for os, at det er let tilgængeligt for dig at komme til træning. Derfor er vi stolte af at være beliggende på Frederiksberg i København. Du finder os i Fitness X’s lokaler på Ndr. Fasanvej 27. Her står vores personlige trænere klar til at hjælpe dig med at komme dine udfordringer til livs, så du kan opnå dine mål.

  Dit mentale helbred er vigtigt

  Personlig træning handler naturligvis om at få en sund og stærk krop. Men for os er det også vigtigt, hvordan du har det indeni. Flere af vores personlige trænere har derfor et stort fokus på det mentale helbred. Det er vigtigt, at træningen giver dig overskud og velvære, så du har det godt – både imens du træner men også generelt i din hverdag. Hvis denne del af træning interesserer dig, tilbyder vi også vanecoaching, som er rigtig godt for dig, der har brug for at ændre nogle generelle vaner eller tanker omkring din krop og din træning. Flere af vores medarbejdere er uddannede vanecoaches, hvilket du kan læse mere om det her.

  Har du stadig nogle spørgsmål, så kan du læse mere om personlig træning her eller kontakte os for en gratis samtale her.

  Mie Paulsen

  Personlig træner & Stud. Vanecoach

  Rikke Hansen

  Personlig træner, underviser på Fitness institute, Cand. Scient Sports Science