Personlig træner i København

Bliv ringet op - udfyld kontaktformularen


  Find en personlig træner i København

  Hos Træningsstudiet tilbyder vi skræddersyede træningsforløb til dig flere steder i København. Her inviteres du indenfor i Fitness X’s veludstyrede lokaler, hvor vi holder til. Her er alt, hvad vi sammen har brug for, for at du kan komme godt i gang med dit nye træningsprogram og skabe din nye sunde livsstil.

  Hos Træningsstudiet er alle velkomne. Du behøver ikke at have nogen erfaring eller særlig viden omkring træning og kost for at kunne opstarte et forløb hos os. Uanset om du er helt nybegynder og måske aldrig har trænet i et træningscenter før, eller om du er meget erfaren og allerede ved en hel masse, så er du velkommen hos os. Vi ønsker, at skræddersy dit personlige træningsprogram i samarbejde med dig. Vi lytter altid til dine mål og ønsker og tager udgangspunkt i det, du kommer med.

  Er du i tvivl om, hvad du kan forvente? Eller måske har du brug for at få en snak om dine tanker? Så kan du booke en gratis samtale her. Du kan også læse mere om personlig træning og fordelene ved det her.

  Personlig træner og kostvejleder i København

  Træning og kost hænger uløseligt sammen. Det kommer vi ikke udenom. Det er nemlig supervigtigt, at du både får den rigtige mad og den rette mængde, når din træning begynder at blive mere struktureret og regelmæssig. Derfor er der rigtig mange fordele ved at kombinere dit personlige træningsprogram med et kostprogram.

  Flere af vores dygtige personlige trænere i København ved en hel masse om kost, idet flere af dem også er uddannede kostvejledere. Derfor er de særdeles kompetente til at kunne vejlede dig i den rette kost, som passer specifikt til dig og din træning. Det er vigtigt for os, at du opnår dine mål og kan se resultater, når du opstarter et forløb hos os. Derfor vil vi også rigtig gerne hjælpe dig med at sammensætte den rigtige kost, så din træning er effektiv fra start.

  Træningsstudiet i Fitness X ved Femøren

  I København holder vi blandt andet til på Engvej 163 ved Femøren i Fitness X lokaler. Her garanterer vi kvalitetsudstyr og rigtige gode faciliteter, så du er sikret de bedste forudsætninger og omgivelser, som bakker op om din træning og dine personlige mål.

  Uanset, hvad dine mål og ønsker er med din træning, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig i den rigtige retning. Det kan selvfølgelig være, at du har et ønske om at blive stærkere, eller måske vægttab er formålet med din træning. Her står vi naturligvis til rådighed og vil gøre vores bedste for at vejlede dig. Har du derimod andre udfordringer i din hverdag, hvor du kunne have brug for hjælp til stresshåndtering eller vaneændring, så er flere af vores dygtige trænere også specialiseret i netop det.

  Mie Paulsen

  Personlig træner & Stud. Vanecoach

  Rikke Hansen

  Personlig træner, underviser på Fitness institute, Cand. Scient Sports Science