Personlig træner i FitnessX

Bliv ringet op - udfyld kontaktformularen

  Vil du for alvor gerne rykke din træning og se resultater? Den bedste vej til udvikling finder du i fællesskab med en personlig træner. Hos Træningsstudiet har vi et team af professionelle og motiverede personlige trænere, der kan træne med dig i et af de mange FitnessX-fitnesscentre, som du finder i blandt andet Aarhus og København. Med et stort udvalg af centre, finder du nemt et, der ligger tæt på din bopæl eller arbejdsplads. På den måde kan du nemt koordinere dit forløb med en personlig træner.

  Se forbedringer med en personlig træner

  Hos Træningsstudiet har vi et partnerskab med FitnessX, og det vil derfor være i et af FitnessX’s mange centre, I mødes og træner, når der skal sved på panden. Centrene er ideelle til personlig træning, for her finder I alt, hvad der skal bruges af udstyr. I skal blot møde op, og træningen er klar til at begynde med det samme. Det er generelt et rigtigt godt udgangspunkt at træne i et fitnesscenter som FitnessX, men det kan dog være svært at holde gejsten, og blive ved med at udvikle sig, hvis ikke du får et professionelt input udefra. Youtube-videoer og artikler kan være fint, men det kommer ikke i nærheden af det spring, du kan foretage dig, når du kører et forløb med en dedikeret personlig træner.

  Nå dine mål i din træning

  Er dit mål at blive stærkere, slankere eller bare at opnå en god og sund grundform? Hver eneste målsætning kan opnås, men den korteste vej til målet starter med en forståelse af, hvor du er her og nu, samt et kendskab til de metoder, træningsformer og kostvaner, der hjælper din krop mest muligt. Din nye, personlige træner har denne ekspertise, og han eller hun vil altid have en individualiseret tilgang, baseret på din situation. Herefter skræddersys et forløb, der fokuserer på at holde din motivation og gnist i live, samtidig med at du vil opleve fremgang. I stedet for at træne lidt på må og få nede i dit lokale træningscenter, kan du med en personlig træner få boostet din tid og træning, så du får mest muligt ud af den.
  Mie Paulsen

  Personlig træner & Stud. Vanecoach

  Rikke Hansen

  Personlig træner, underviser på Fitness institute, Cand. Scient Sports Science