Viby centret - Viby J


  FX Viby
  Viby2
  FX Viby
  Viby2

  Træningsstudiet i Fitness X i Viby

  Vi glæder os til at byde dig velkommen i Fitness X hos Træningsstudiet i Viby på Viby Ringvej 1. Her bydes du velkommen i lækre lokaler og træningsfaciliteter, som giver dig mulighed for at indfri dine personlige mål.

  Har du brug for hjælp til at opnå dine mål? Vi har nogle dygtige trænere, der er uddannede i at hjælpe dig godt på vej. Hos os er alle mål gode mål. Hvad end du drømmer et vægttab, om færre smerter, om at ændre dine vaner eller om at øge din muskelmasse, har vi en personlig træner, der deler ud af netop den viden, du har brug for som hjælpende hånd mod målstregen.

  Vi har trænere og coaches til ethvert formål og tilbyder:

  • Personlig træning - program skræddersyet til dine behov
  • Vanecoaching
  • Vægttab
  • Kostvejledning
  • Gratis strategisamtale

  Gratis strategisamtale og skræddersyet program

  Træning, mål, sundhed og livsstil er individuelle faktorer. Hvad der virker for én, virker måske ikke for dig. Vi er alle individer, og sådan er det også, når man træder ind hos os. Her er der plads til dig, og vi gør vores absolut bedste for at blive klogere på, hvem du er, og hvad du drømmer om at opnå.

  Vi tilbyder dig en gratis strategisamtale med en af vores personlige trænere, hvor I sammen sporer jer ind på, hvad du gerne vil opnå. Herefter skræddersyer træneren et program, der tager udgangspunkt i netop dig. Træneren er din sparringspartner, der står til rådighed, hvis du har spørgsmål, tvivl eller brug for at skærpe sigtekornet mod målet. 

  Undgå et quickfix med en vanecoach

  Er dit mål et vægttab, anbefaler vi dig, at du kigger nærmere på det, vores vanecoaches kan tilbyde dig. Vanecoaching er effektivt for dig, der gerne vil opnå et varigt vægttab. Her skaber I sammen gode vaner omkring din træning, kost og din krop. Du kommer til at arbejde med din adfærd og de problemer, der måske står i vejen for, at du faktisk kommer i mål. Selvfølgelig i et godt og ligeværdigt samarbejde med din coach.