Viborgvej 3 - Aarhus C


  Prismet1
  Prismet5
  Prismet3
  Prismet6

  Træningsstudiet i Fitness X i Prismet i Aarhus

  I Fitness X i Prismet finder du Træningsstudiet, der sammen byder på lækre lokaler og kvalitetsudstyr og –maskiner. Her kan du i de bedste rammer komme i den form, du drømmer om. Det har ikke betydning, hvilket niveau du er på. Hvad end du er nybegynder eller rutineret, kan du få fuldt udbytte af træningsfaciliteterne.

  Hos Træningsstudiet tilbyder vi dig sparring og forløb med personlige trænere, der med passion og den rette mængde gejst hjælper dig med at opnå dine mål. Vores personlige trænere byder på forskellige kvaliteter, og vi går meget op i at finde et match, der passer til netop dig og dine personlige mål.

  Vi har trænere og coaches til ethvert formål og tilbyder:

  • Personlig træning - program skræddersyet til dine behov
  • Vanecoaching
  • Vægttab
  • Kostvejledning
  • Gratis strategisamtale

  Kom i form med en personlig træner

  Hvad end dit mål er at komme i form, at have færre smerter eller at øge din muskelmasse, er det indenfor rækkevide hos Træningsstudiet. Vores personlige trænere byder på forskellige kompetencer, så du er sikret et menneske, der har viden på rygraden, som du kan gøre brug af til netop dit mål.

  Vores personlige trænere møder dig ikke kun med faglig viden, men også med en god mængde menneskelig forståelse, der gør det nemt for jer at skabe et bånd imellem. Vi mener ikke, at en personlig træner bare skal være en træner. Det skal derimod være din sparringspartner, der er der for dig på den måde, du har brug for.

  Bryd dine dårlige vaner med en vanecoach

  At nå et mål afhænger til tider af at ændre en særlig adfærd, man har indarbejdet i sin dagligdag – og det er ikke altid nemt. Overspisning, negative overbevisninger eller lavt selvværd er eksempler på dette. Det kan være svært at bryde den adfærd på egen hånd. Derfor har vi hos Træningsstudiet dygtige vanecoaches, der hjælper dig med netop det.

  Vanecoaching er særligt effektivt, hvis du vil opnå et varigt vægttab, få gode vaner omkring træning og blive afslappet omkring din kost. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til netop vanecoach.

  Vi glæder os til at se dig på Viborgvej 3 i Aarhus C hos Fitness X, hvor vi står klar til at hjælpe dig i mål.