Kolt Østervej 25 - Hasselager


  Hassel4
  Hassel3
  Hassel2
  FX Hasselager

  Træningsstudiet i Fitness X i Hasselager

  Lækre lokaler med kvalitetsudstyr og -maskiner møder dig, når du besøger os hos Fitness X på Kolt Østervej 25 i Hasselager. Her har vi sammen skabt rammerne, der skal til for at give dig de bedste træningsmuligheder, så du kan opnå målene og drømmene, du har for din krop.

  Hvad end du er nybegynder eller rutineret, passer Træningsstudiet til dig og din krop.

  Vi har trænere og coaches til ethvert formål og tilbyder:

  • Personlig træning - program skræddersyet til dine behov
  • Vanecoaching
  • Vægttab
  • Kostvejledning
  • Gratis strategisamtale

  Gør dine drømme konkrete med en personlig træner

  Du kan sikkert godt komme ned i træningscentret på egen hånd, men hvis du føler, du har brug for sparring, mere viden omkring træning og hjælp til din kost, så er vores personlige træner en god mulighed for dig.

  Vores personlige trænere er uddannede i at hjælpe dig. De tager udgangspunkt i netop dig, din krop og dine mål for din sundhed, så programmet og kostplanen stemmer overens med det, du vil. Vores personlige trænere har forskellige kompetencer. Nogle er dygtige til muskelopbygning og skadesbehandling, andre er skarpe til vægttab og livsstilsændring.

  Vi tilbyder dig en personlig strategisamtale, hvor vi bliver klogere på dig – og hvor vi finder det perfekte match af en træner til dig. Vi mener nemlig, at det ikke skal være hvem som helst. Det skal være en, der både fagligt og personligt passer til dig. Det er sådan, det bliver en succes for begge parter. 

  Skab en positiv livsstilsændring med en vanecoach

  En vanecoach hjælper dig med at bryde dine negative vaner. Det er i mange tilfælde ikke nok at træne et par gange om ugen. Det er ofte også i din adfærd, der er problemer, der er nødt til at blive arbejdet med. Det kan være overspisning, negativt tankemønster og dårligt selvværd. Disse er eksempler, der kan gøre det svært at skabe et vedvarende vægttab. Her hjælper vanecoaching dig med at identificere problemerne – og komme dem til livs. Det sikrer dig det mentale mindset, der også er en del af livsstilsændringen, du står overfor.

  Uanset hvad dine mål og ambitioner indebærer, ser vi frem til at udnytte vores kompetencer til at hjælpe dig.