Daugbjergvej 28 - Aarhus C


  Prismet1
  Prismet5
  Prismet3
  Prismet6

  Træningsstudiet i Fitness X i Friskohuset

  I Friskohuset i Aarhus ligger Fitness X, hvor du kan besøge os i Træningsstudiet. Her bydes du velkommen i lyse og lækre lokaler, hvor kvalitetsudstyr – og faciliteter danner de bedste rammer for dig til at opnå dine personlige mål. Her er der plads til dig, der er rutineret, men der er også plads til dig, der er ny i træningsmiljøet. Hvad end dit behov og dine mål er, kan du indfri dem her.

  Vi har trænere og coaches til ethvert formål og tilbyder:

  • Personlig træning - program skræddersyet til dine behov
  • Vanecoaching
  • Vægttab
  • Kostvejledning
  • Gratis strategisamtale

  Opnå dine mål med en af vores personlige trænere

  I lokalerne hos Fitness X i Aarhus på Daugbjergvej 28 kan du få sparring med vores personlige trænere, der er rustet til at guide dig, så du kan nå dine mål. Hvad end det er vægttab, mindre smerter, mindre stress, muskeløgning eller bedre vaner, der er dit mål, kan vores personlige trænere hjælpe dig med at opnå det.

  Vi ved, at træning og mål er subjektive og ikke mindst personlige. Derfor går vi meget op i, at du får en træner, der matcher dig. Både i forhold til viden og kompetencer, men også i forhold til personlighed. Det er vigtigt, at din træner er en, du er tryg ved og som du kan sparre med. Vi tror på, at det er sådan, du får succes med din træning og i sidste ende kommer over målstregen.

  Vi glæder os til at gøre en forskel i samarbejde med dig

  Vi tilbyder dig en personlig strategisamtale, hvor vi bliver klogere på dig, din krop og hvad du gerne vil opnå med den. Efter samtalen finder vi en træner, der passer til dig, hvorefter der bliver skræddersyet et program og en kostplan til dig. I afstemmer sammen, hvordan det hele skal forløbe. Selvfølgelig med udgangspunkt i dig. Og I justerer og retter ind som tiden går. Det hele er på dine præmisser, så du både kan se og mærke dig selv i forløbet.

  Du er drivkraften bag vores arbejde, og vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre en forskel for dig selv.