Engvej 163 ved Femøren


   

  Træningsstudiet i Fitness X ved Femøren

  Vi er stolte af at være repræsenteret flere steder i Danmark i Fitness X’s lokaler – også i vores hovedstad. Her bydes du velkommen ved Femøren i lækre lokaler med kvalitetsudstyr og – faciliteter, der indbyder til at træne og ikke mindst opnå personlige mål.

  Hvad end du er rutineret i et træningscenter eller sjældent har sat dine fødder i et, så er du velkommen her. Vi har startet Træningsstudiet med en ambition om at hjælpe dig med at gøre en forskel for dig selv – og det er uanset hvilket niveau, du er på.

  Vi har trænere og coaches til ethvert formål og tilbyder:

  • Personlig træning - program skræddersyet til dine behov
  • Vanecoaching
  • Vægttab
  • Kostvejledning
  • Gratis strategisamtale

  Sæt fokus på velvære og overskud

  I Fitness X’s lokaler på Engvej 163 ved Femøren finder du hos os nogle dygtige personlige trænere, der alle er uddannede i at tage udgangspunkt i dig og dine mål. Hvad end det er stresshåndtering, muskelopbygning, vægttab eller andre udfordringer, du står overfor, hjælper vores trænere dig med at komme udfordringerne til livs.

  Vi lægger stor vægt på dit mentale velvære, så du har det godt i løbet af processen – og får det endnu bedre på den anden side. Vi hjælper dig også med en skræddersyet kostplan, der er bygget op omkring dig, din hverdag og dine værdier, så du kan være i forløbet og på den måde opnår det bedste udbytte.

  Opnå varigt vægttab med en vanecoach

  Vanecoaching er effektivt for dig, der gerne vil opnå et varigt vægttab, tilegne dig gode vaner omkring træning og kost og blive mere afslappet i din krop. Vores vanecoaches arbejder uden restriktioner og målet er ikke et quick-fix, men derimod at finde din individuelle vej mod din endelige livsstil. Et vægttab er individuelt, og der er forskellige udfordringer og adfærd, der ligger til grund for din vægt. Vi arbejder derfor fokuseret ud fra dit perspektiv, så du opnår det, du vil.

  Hvad end dine udfordringer og mål er, ser vi frem til at byde dig velkommen i – og ikke mindst til at være din sparringspartner på vejen mod målstregen.