Ndr. Fasanvej på Frederiksberg


   

  Træningsstudiet i Fitness X på Ndr. Fasanvej

  Vi glæder os meget til at byde dig velkommen i Fitness X’s lokaler på Fasanvej på Frederiksberg i København. Her giver de lækre lokaler, træningsfaciliteter og vores kompetente trænere dig mulighed for at indfri dine personlige mål, du har for dig og din krop. Vores trænere står klar til at hjælpe dig med dine mål, så du bliver netop den udgave af dig selv, du gerne vil se i spejlet.

  Hos os er alle mål gode mål. Hvad end du drømmer et vægttab, mindre stress, om at ændre dine vaner eller om at øge din muskelmasse, har vi en personlig træner, der deler ud af netop den viden og sparring, du har brug for på vejen mod målstregen.

  Vi har trænere og coaches til ethvert formål og tilbyder:

  • Personlig træning - program skræddersyet til dine behov
  • Vanecoaching
  • Vægttab
  • Kostvejledning
  • Gratis strategisamtale

  Udvikl dig selv med en personlig træner eller vanecoach

  Drømmer du om at genfinde glæden ved at træne, eller har du ambitioner om at føle dig sund og stærk i din krop? Hos Træningsstudiet er alt muligt. Her har vi fokus på dig, din proces og hvordan du opnår det, du vil. Vores personlige trænere er dygtige indenfor forskellige områder, og vi sørger altid for at matche dig med den, der passer bedst til dig – både fysisk, men også personligt.

  Få en personlig træner hos Træningsstudiet

  Vi mener, at en personlig træner skal være en, du er tryg ved, og som du har det godt sammen med. Det gør det nemmere for dig at komme afsted, men det gør det også okay at sige højt, hvis der er noget, der er svært eller uoverskueligt.

  Vi har efterhånden mange forskellige eksempler på, hvad vores personlige trænere kan hjælpe med – og du kan være det næste eksempel i rækken. Vi tilbyder dig en gratis strategisamtale, hvor vi bliver klogere på dig. Derefter bygger vi et program og en kostplan, der tager udgangspunkt i den viden, vi har fået om dig.

  Det er sådan, vi sørger for, at dine mål konstant er i sigtekornet – og du mentalt også er med til at trykke på aftrækkeren.