BOOK EN GRATIS SAMTALE MED EN PERSONLIG TRÆNER ELLER VANECOACH

  Få mest muligt ud af den tid du investerer i din sundhed, med hjælp fra en af vores dygtige trænere.

  Vi har personlige trænere, fysioterapeuter og Vanecoaches til alle træningsmål.

  Book din gratis tid i dag - det vil du ikke fortryde!
  Anker3
  Anker4
  Anker2
  Anker1

  Træningsstudiet i Fitness X på Ankersgade

  Lyse lokaler med kvalitetsudstyr og -maskiner møder dig, når du besøger os i Fitness X på Ankersgade i Aarhus. Her danner vi sammen rammerne, der giver dig de bedste træningsmuligheder, så du kan komme i den form, du drømmer om. Hvad end du er nybegynder eller rutineret, passer tager vi med glæde imod dig på Ankersgade.

  Vi har trænere og coaches til ethvert formål og tilbyder:

   • Personlig træning - program skræddersyet til dine behov
   • Vanecoaching
   • Vægttab
   • Kostvejledning
   • Gratis strategisamtale

   Få mest muligt ud af din træning med en personlig træner

   Har du brug for en, der kan hjælpe dig med at komme godt i gang med træningen? Har du brug for en, du kan sparre med, når du oplever udfordringer? Hos Træningsstudiet tilbyder vi dig en personlig træner.
   Vores personlige trænere er eksperter, der skræddersyer et forløb til netop dig. Vores trænere er uddannede i at tage udgangspunkt i dig og din krop. Det betyder, at du får øvelser, vejledning og kostplaner, der matcher dig, og det du ønsker for din fremtidige livsstil og form. Vi tager tingene i dit tempo, så du kan følge med – og ikke taber pusten på vejen.

   Gratis strategisamtale og personlig sparring

   Hos Træningsstudiet tilbyder vi dig en gratis strategisamtale, hvor du sammen med en af vores personlige trænere bliver klogere på din krop, og hvordan den egentlig har det. Det er ud fra denne samtale, I sammen finder ud af, hvad dit mål er – og hvordan I kommer derhen. Det er nemlig vigtigt, at det ikke er noget, du står med selv.

   Din personlige træner er ikke en, der står og råber af dig. Det er en, der er din sparringspartner, og som du har det godt sammen med. Vi går op i at sætte dig sammen med en træner, du føler dig tilpas med. Det skal være et match, der sikrer dig den bedste hjælp til at overvinde de udfordringer, du står med.

   Vi glæder os til at se dig i Fitness X på Ankersgade 12, Aarhus C, hvor vi hjælper dig med at tage dit næste skridt.