HVEM ER VI

Vi har den rette træner til dig – udfyld
formularen og vi kontakter dig!

  HVEM ER VI

  Vi har den rette
  træner til dig

  Udfyld formularen
  Vi kontakter dig!

   Tobias Bai


   CEO, ejer, personlig træner og holdinstruktør

   Jeg er deltidsfar, 43 år gammel, ejer og driver Træningsstudiet. Jeg har 24 års erfaring i branchen lige fra, fitnessinstruktør, holdinstruktør, centerleder og personlig træner. Derudover er jeg tidligere fitness atlet med 2 guldmedaljer, 2 bronze og en enkelt VM udtagelse. Senere blev det til konkurrencevægtløftning med et enkelt guld til DM og 2x VM samt 1x EM i bagagen. Jeg tager ikke selv klienter ind, men fokuserer mit arbejde på udvikling, sparring, markedsføring og styring af virksomheden.

   Mie Paulsen

   Medejer, head coach, stresscoach, vane- & overspisningscoach

   Jeg er en glad sønderjyde, der brænder for at hjælpe andre mennesker med træning, glæde og ikke mindst personlig udvikling. Derudover er jeg gift med Tobias og medejer af Træningsstudiet.

   Jeg har i mine forløb stor vægt på det mentale og mine klienters velvære. Uanset om din målsætning er vægttab, madro, stresshåndtering, mere energi, overskud eller at få hjælp til at komme af med dine overspisninger, så vil det være med udgangspunkt i dig og med det formål at få lavet en struktur, der stemmer overens med din hverdag og dine værdier.

   Vi undersøger forhindrende overbevisninger, diverse kostmyter, udfordrer comfortzonen og finder den helt rigtige vej for dig!

   Jeg tilbyder både 1-1 coaching i Aarhus og online forløb til dig, der bor et andet sted. Resultaterne kommer til at afhænge af, hvad du gør mellem vores sessioner. Planen skal derfor tilpasses dine muligheder, så den både bliver realistisk og overskuelig for dig.

   Læs mere om mig på www.miepaulsen.dk

   Book en gratis tlf. samtale med mig ved at sende en mail på: mie_paulsen@hotmail.com

   Tina Ratchke - Prismet & Hasselager


   Personlig træner og kostvejleder

   Jeg har 6 års erfaring i fitnessbranchen, 2 år som centerleder, 4 år som PT og kostvejleder. I mine forløb blander jeg det bedste fra styrketræning og funktionel træning tilpasset behovet.

   Fokus er på, at give dig som klient, en varieret træning sammen med mig - og den bedst mulige løsning, som du kan se dig selv fortsætte med.

   Min målgruppe er kvinder og mænd i alle aldre, primært med fokus på variation til træningen og med mål som sunde træningsvaner, vægttab, komme i gang med at træne – eller at blive tryg i det, samt mere energi og kropslig velvære.

   Jeg har selv trænet i over 30 år og jeg træner mest styrke- og funktionel træning – fordi jeg bare ik’ kan lade være.

   Kasper Lykke - Prismet & Ankersgade


   Personlig træner og kostvejleder

   Uddannet personlig træner og Cand. Merc international business Aarhus universitet. Har 2 års erfaring som konsulent og key account manager Mit fokus ligger på at uddanne mine klienter!

   Jeg forsøger at lære mine klienter hvordan de træner, spiser, sover etc. mest effektivt, for at nå deres mål.

   Alle er forskellige og alles hverdage er forskellige, derfor er den optimale løsning for dig anderledes end din nabos. Derfor tager jeg altid udgangspunkt i den enkelte, og prøver at forstå din kontekst, så vi SAMMEN kan finde den mest realistiske og holdbare plan der passer til dig.
   Jeg arbejder ud fra 4 ”kerneværdier”: - Det skal være sjovt og motiverende at træne.

   Det sikrer vedholdenhed, og vedholdenhed er den måske vigtigste faktorer for at nå sine mål. Ærlighed (begge veje). Jo hurtigere vi får opbygget tilliden til at være ærlige overfor hinanden, jo bedre vil vores samarbejde blive. Et øget fokus på at du som klient har en fornemmelse af at vi ser relevante forbedringer (eks. Øget energi og overskud, bedre søvn, bedre humør, mere styrke, bevægelighed, vægttab).

   Jeg prioriterer at lave en plan til dig, udefra de begrænsninger og præferencer du har. Sammen vil vi snakke meget om hvordan vi laver en plan som du vurderer, er realistisk at følge.

   Qua min erfaring og uddannelse inden for erhvervslivet, har jeg en stor forståelse og erfaring med at hjælpe personer som befinder sig i erhvervslivet. Såsom diverse ledere, selvstændig, direktører, projekt konsulenter etc. Jeg har selv været der, og har derfor en god idé om hvad der er muligt og ikke muligt at implementere af tiltag for at nå i mål.

   Amanda Lykke - Frisko & Online vanecoaching


   Personlig træner og vane- og overspisningscoach

   Jeg hedder Amanda Lykke og er oprindelig uddannet danser.

   I dag brænder jeg som personlig træner og vanecoach for, at du skal finde ro, glæde og frihed i dig selv og i din hverdag. Jeg ønsker desuden at hjælpe dig med at finde glæden ved at bevæge dig, så det ikke altid føles som endnu en pligt i livet.

   Drømmen for mig er også at hjælpe dig hen til et sted, hvor ingen fødevarer er tilladte eller forbudte. Vi fokuserer i stedet på og øver os i, at lytte til kroppens egne signaler i forhold til sult, mæthed og lyst.

   Det kan være du gerne vil have hjælp til at føle dig tryg og glad, når du træner. Måske er dit mål et varigt vægttab eller at føle dig stærkere. Det kan også være du drømmer om at skabe nye vaner i forhold til kost og træning, som du både kan fastholde, og som går hånd i hånd med de grundlæggende værdier du har i livet.

   Jeg arbejder ikke med quick fixes og restriktive træningsprogrammer eller kostplaner. Jeg vil hellere sammen med dig fokusere på og undersøge, hvad der virker for dig, og hvad der gør dig glad

   .Jeg arbejder primært med styrketræning og funktionel træning. Men træning kan være mange ting, og det vigtigste for mig, er at vi finder noget, du kan lide, og som du synes er sjovt. Min målgruppe er alle køn uanset alder.

   Anders Spang - Viby & Hasselager


   Personlig træner og kostvejleder

   Jeg er 46 år og startede med at træne i fitness som 16 årig. Så jeg har 30 års erfaring i med forskellige former for træning. Jeg har gennem årene hjulpet rigtig mange mennesker med at få en god start på at gå i fitnesscenter.

   Jeg er uddannet Personlig træner, crosstraining instruktør og kettlebell coach. Jeg har en kandidatgrad i informationsvidenskab og en bachelorgrad i filosofi. Jeg har også en kostvejleder uddannelse.

   Jeg har fokus på at skabe gode og realistiske træningsvaner for mine klienter. Mine forløb hjælper med at skabe effektive træninger og en sund livsstil. Jeg har også en særlig interesse for performance orienteret træning til sportsfolk. Jeg tager det bedste fra crossfit, styrketræning, og bodybuilding og tilpasser træningen til den enkelte klient.

   Kathrine Stork - Hasselager


   Personlig træner og kostvejleder

   Mit navn er Kathrine Stork, og jeg er personlig træner, kostvejleder og bootcamp træner. Jeg har en stærk passion for mennesker og går højt op i at smitte med god energi, smil og grin i mine forløb. Jeg arbejder ud fra tanken om at gøre dig selvstændig og sikker i de forskellige øvelser, så du i fremtiden selv kan tage hånd om din træning.


   Mit mål er at få dig til at finde glæden ved træning med udgangspunkt i dig og din situation. Sammen skaber vi de bedste forudsætninger for din succes og fremgang - kropsvægtøvelser, cardio eller tung styrketræning - vi lægger en plan ud fra, hvad du synes er sjovt og motiverende.

   Min målgruppe er mænd og kvinder i alle aldre, der har brug for hjælp til at komme i gang med træningen samt skabe en aktiv hverdag med mere overskud og energi.

   Er det noget for dig? - Udfyld kontaktformularen nedenfor, så kontakter jeg dig.

   Clara Sundien - Frederiksberg & Online vanecoaching


   Personlig træner, vanecoach og kostevejleder

   Jeg hjælper dig til at opnå varige vaneændringer inden for bevægelse, kost og livsstil.

   Jeg arbejder oftest med enten kvinder, som ønsker hjælp til holdbar livsstilsændring og bedre forhold til krop og sundhed. Eller gravide og nybagte mødre, som ønsker vejledning og træning for et sundere og stærkere graviditets- og efterfødselsforløb.

   Jeg tilbyder to ting: Vanecoaching. Vi lægger en individuel strategi, der hjælper dig til holdbare vaneændringer. Jeg griber dig, når du møder forhindringer.

   Personlig træning med fokus på det, du ønsker at opnå, kan lide og vil udfordre. Vil du være stærk, hurtig, smertefri - eller? Du bestemmer målet, sammen finder vi vejen.

   Jeg er uddannet PBA i Ernæring og Sundhed, Personlig Træner og VaneCoach. Dertil har jeg taget forskellige trænings- og coachingrelaterede kurser, bl.a. træning af gravide og nybagte mødre.

   Personlig træning foregår i FitnessX på Frederiksberg, og Vanecoaching foregår fysisk i København eller online. Kig gerne ind på min instagram @clarasundien.

   Peter Brockstedt - Ankersgade


   Personlig træner, PB Ernæring & Sundhed.

   Jeg er fra årgang 1995, oprindeligt fynbo og startede med at træne i gymnasietiden, da jeg altid havde været spinkel af statur. Det giver mig 7 års træningserfaring, men jeg har altid været meget aktiv og har gået til fodbold, fra jeg var 5 år.

   Jeg er meget sportsinteresseret, hvor især fodbold har min helt store interesse, hvorfor jeg blandt andet er fodboldtræner for et U19-hold. Jeg har boet i Aarhus siden 2017, efter at have tilbragt halvandet år på Filippinerne.

   Jeg er professionsbachelor i ernæring og sundhed med toningen sundhedsfremme og forebyggelse, hvilket har givet mig, udover en stor viden om kost og træning, flere psykologiske værktøjer til at håndtere forskellige problematikker og hjælpe dig mod netop dit mål. I et forløb hos mig, er det essentielt, at du bliver hørt og inddraget i beslutningerne gennem hele forløbet. Vi skal sammen lave en plan, som fungerer for dig, dit liv, mål og erfaringer. Jeg er eksperten på kost og træning, mens du er eksperten på dit liv.

   Finder du værdi i andre motionsformer, som et forløb skal tilrettelægges efter, har jeg erfaring indenfor sportsernæring. Jeg er bl.a. nuværende ernæring og sundhedsrådgiver i AGF Talent.

   Jeg styrketræner selv 5-6 gange om ugen og spiller fodbold i ny og næ. Min helt store passion er fysisk aktivitet, og hvordan man optimerer sin performance gennem korrekt kost. Herunder ligger også, hvordan man bliver den bedste version af sig selv.

   Tina Hammer - Prismet & Frisko


   Personlig træner, kostvejleder og instruktør

   Til daglig er jeg at finde som Assistant Club Manager i FitnessX Prismet. Foruden mit arbejde her, er jeg uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed med toningen sundhedsfremme og forebyggelse, eller 3,5 års kostvejlederuddannelse, om man vil. Desuden er jeg uddannet personlig træner og holdinstruktør.

   Jeg synes psykologien bag menneskers gøren og laden er helt vildt spændende, hvorfor jeg i mine forløb vil lægge vægt på at finde frem til, hvorfor du handler som du gør. På den måde skal vi sammen finde ud af, hvad der giver mening for dig.

   For mig er et samarbejde med min klient et samarbejde mellem to eksperter, jeg er ekspert på kost og træning og du er eksperten i dit liv, og disse skal forenes. Alt hvad vi gør sammen, skal passe ind i dit liv, på den måde vil du have de bedste forudsætninger for vedvarende resultater.

   Jeg tilbyder primært kostvejledning og coaching, men også personlig træning. Jeg tilbyder kostvejledning både fysisk og online. Mine fysiske forløb vil foregå i Aarhus.

   Jeg styrketræner selv og dyrker crossfit. Derudover er jeg tidligere gymnast og har brugt de fleste af mine barne- og ungdomsår i en gymnastiksal. Jeg elsker at bevæge mig, fordi det giver mig overskud i min hverdag. Det synes jeg er vigtigt.

   Mette Mops Sørensen - Ankersgade


   Personlig træner, fitnessinstruktør og kost coach.

   Jeg har 12 år i fitnessbrancen; 5 års erfaring som personlig træner og 12 år som holdinstruktør i blandt andet: Yoga, Stram-op, Bodyfit, Puls/styrke og Dance og meget andet.

   I mine forløb har jeg fokus på struktur, overblik og effektivitet så du kommer i mål. Jeg giver dig effektiv styrke -og funktionel træning og altid individuelle programmer, der er tilpasset dine præferencer og dit niveau. Jeg arbejder rigtig meget med kost og har meget erfaring med vægttab.

   Min målgruppe er mænd og kvinder, som ønsker en sundere livsstil og en stærk og vital krop. Jeg brænder for at give mine klienter oplevelsen af succes og deler deres glæde ved at komme i mål.

   Jeg træner selv funktionel træning. Desuden laver jeg min yoga hver dag, som er fyldt med masser af styrke og stræk.

   Mette Bardino - Viby


   Personlig træner, kostvejleder, styrketræning for gravide, smertefri træning

   Jeg har trænet fitness siden 2013, arbejdet som personlig træner siden 2019 og kostvejleder siden 2020. Min fuldtidsbeskæftigelse er lægesekretær og jeg har arbejdet på Akutafdelingen siden 2014. Et nyt kapitel starter her i 2021, hvor jeg skal arbejde på Aleris Hamlet Privathospital og derudover også som en del af Træningsstudiet.

   Mine forløb bliver struktureret ud fra mine klienters motivation og behov. Ofte bliver det en kombination af styrketræning og funktionel træning. Jeg prioriterer teknikken højt, så mine klienter kommer godt fra start. Min erfaring har vist at med den rigtige teknik kan man nå langt især i det store løft. Det er vigtigt for mig at mine klienter bliver motiveret til deres træning samt kan se en udvikling i deres forløb. Derudover skal de føle sig trygge i omgivelserne og få troen på egen træning og kunnen.

   Min målgruppe er mænd og kvinder med ønsket om at få mere overskud og energi samt få noget ud af deres tid i træningscentret. Jeg har haft klienter til genoptræning efter skade, vægttabsklienter, klienter med ønske om toning/opstramning samt ønske om mere overskud og bedre fysik.

   Min egen træning er primært styrketræning kombineret med alle mulighederne i det funktionelle område. Jeg kan godt lide at bruge det udstyr vi har i form af TRX, medicinbolde, battlerobe m.m. til en finisher eller blot til at lege lidt med basisøvelserne. Jeg har prøvet kræfter med lidt forskelligt, hvilket jeg har lagt min egen træning ud fra. Jeg har deltaget i forskellige løb f.eks. Nordic Race, OCR, halvmarathon og diverse løb rundt i landet.

   Lisa Hartmann - Ankersgade & Hasselager


   Personlig træner og kostvejleder

   Jeg er uddannet personlig træner, kostvejleder med speciale i sportsernæring, master 1+ 2 i dødløft, squat og bænkpres, mobilitet instruktør og bachelor i international marketing og salg med speciale i strategisk kommunikation, oplevelsesøkonomi og organisationskultur. Jeg har arbejdet 6 år som fuldtid PT, 5 år som fuldtid kostvejleder, 4 år som projektleder og koordinator indenfor marketing, kommunikation og indkøb, 1 år som teambuildinginstruktør.

   Mine forløb er et mix af træning og coaching. Stor passion for det personlige og at uddanne klienter til at nå deres mål. Der er fokus på at skabe vedholdende motivation og den optimale løsning for dig. Jeg tror på at man godt kan have fleksibilitet i ens træning og kost, og at man kan være glad og have det sjovt mens man når sine mål.

   Der er også plads til fordybelse i forløbet hvis man fx gerne vil lære at optimere ens squat og dødløft. Så deler jeg gerne min viden. Min målgrupper er mænd og kvinder i alle aldre, primært med fokus på styrke i kroppen og læren om bevægelse for kroppen. Jeg har også undervist unge under 18 år i styrketræning, særligt med fokus på hvad der sker i kroppen når man træner og tilfører bevægelse i sin hverdag.

   Udover det tilbyder jeg forløb til kvinder, der enten har fokus på at blive gravid, er under graviditet eller træning efter graviditet. Min egen træning består af ttyrketræning, funktionel træning og mobilitet. Gennem de sidste 8 år, fordelt på 2 perioder, har jeg også brugt tid på at genvinde min styrke efter 2 graviditeter med 2 tilhørende kejsersnit.

   Josephine Wendt - Fr.berg og online


   Vanecoach

   Jeg har en Bachelor i Idræt og Ernæring, samt en Kandidatgrad i Humanistisk-Samfundsvidenskabelig Idrætsvidenskab fra Københavns Universitet og er derudover udannet Vanecoach. Jeg har 4 års erfaring med rådgivning indenfor sundhedsområdet og bruger til dagligt min uddannelse som vanecoach med mine klienter.

   Som vanecoach ligger jeg stor vægt på, at mine klienters behov sættes i første række, og at vi får tilpasset hele forløbet efter din hverdag og dit udgangspunkt. Jeg har i mine forløb stor fokus på den mentale del, når det kommer til arbejdet med trænings- og spisevaner.

   Vi får lagt en overordnet målsætning, og for hver session arbejder vi med et vanemål, som skal bringe dig nærmere din målsætning. I dette arbejde sker der ofte det, at vi finder frem til nogle ubevidste adfærdsmønstre eller falske overbevisning, som kan være forhindrende i dit arbejde med dine vaner. Disse dykker vi ned i, og sammen finder vi nogle løsninger, der stemmer overens med din hverdag, men også dine værdier for hvordan du gerne vil leve dit liv.

   Et VaneCoaching forløb med mig er ikke et quickfix, men derimod en kærlig og omsorgsfuld investering i dig og dit liv.

   Bill Christiansen - Viby


   Personlig træner

   Gymnast i 10 år. Deltaget i danske, norske, nordiske og europæiske mesterskaber i teamgym. Træner for flying superkids i over 5 år.

   Leder uddannelse i gymnastik på Ollerups gymnastik højskole, Kursus 1 og 2 som gymnastik træner. Sikkerhed/sikkerheds modtagning og opbygning af spring, op til trippel roterende salt med skruer på bane og trampolin Personlig træner uddannelse hos trænings akademiet.

   Jeg vil hjælpe alle der har et mål om og få et sundere og gladere liv. Vil du tabe dig eller har du skavanker der bliver ved med at drille? Uanset om du allerede er i form og gerne vil have mere ud af din træning, lære nogle andre øvelser, aldrig har trænet før? Så kan jeg hjælpe dig.

   Amalie Grosen - Ankersgade


   Personlig træner

   Jeg er uddannet personlig træner og har i mine forløb et fokus på styrketræning og en holistisk tilgang, hvor forløbet er mere end blot de øvelser vi laver i centeret, men hvor hverdagen ligeledes tages i betragtning.

   Jeg har trænet styrketræning i 6 år og har tidligere spillet badminton på højt plan. Min egen træning består, på nuværende tidspunkt, af styrketræning med fokus på muskelopbygning.

   Min målgruppe er kvinder i alle aldre, primært med fokus på en sundere og mere funktionel krop – muskelopbygning og vægttab.

   FÅ EN GRATIS OG UFORPLIGTENDE SAMTALE